Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kavanozda balık görmek

Rüyada kavanozda balık görmek

Rüyada kavanozda balık görmek kazanç getirecek büyük işlere girecek olan rüya sahibinin, sevdiği kişileri de yanına alacağına, birlikte daha iyi işlere imza atacaklarına ve işlerinin rakiplerini kıskandıracak kadar iyi bir şekilde ilerleyeceğine, gözü kara davranarak önemli ve büyük kararlar alarak böyle adımlar atacağına, gelirini de büyük oranda arttıracağına, sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, maddi olarak çok büyük bir zorlanmaya sebebiyet veren işin nihayete erdirileceğine, rakiplerini geride bırakacağına, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine, çok uzun bir zaman bu durum ile ilgilenmesi gerektiği için yeni çalışmalar yapmak ve yeni projeler ortaya koymak gibi şeylere ara vereceğine ve bu yüzden iş hayatındaki sorunların artacağına, kendisini yıpratacağına delalettir.

Rüyada kavanozda balık gördüyseniz:

  • Alıngan bir yapıdasınız.

Rüyada kavanoz içinde balık görmek bir sebeple bu kişiyle aranın açılacağına, uğursuzluklarla karşılaşacağına, hayal kırıklığına uğrayacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, büyük bir tartışma yaşamak sorunda kalacağına yorulur.

Rüyada kavanozun içinde balık görmek çok sevineceği ve hayatını farklı bir yöne götürecek bazı olaylar yaşanacağına, sıkıntıların bazı hastalıklara sebep olacağına, çok büyük mutluluklar yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada kavanozda balık görmek ilişkilerinde onarılması zor bazı gönül kırıklıklarına neden olacağına, ağızdan çıkan sözler yüzünden yakın akrabalarla dargınlık yaşanacağına, illet bir hastalığa yakalanmayacağına delalettir.

Rüyada cam kavanoz kırdığını görmek konforun ve lüksün de artmasına vesile olacağına, güzel sözler işitip, hayırlı haberler duyacağına, dertlerin ardı ardına patlak vereceğine, zor bir işe girileceğine ancak bir türlü beklenen kazancın ele geçmeyeceğine ve üzüntü duyulacağına yorulmaktadır.

Rüyada kavanozda kahve görmek büyük miktarda ve helal kazanç elde edileceğine, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına, sevdiği kişilere sürprizler yapacağına, üzüleceğine, umduğunu bulamayacağına delalet eder.

Rüyada kavanoz içinde bebek görmek çok güzel ve mutlu günlerin yakında görüleceğine, hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine, tüm sorunların bu sayede teker teker sona ereceğine, haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına, bunun da kendisini çok iyi hissetmesine vesile olacağına, ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kavanoz kırıldığını görmek daha önce kazanmadığı kadar büyük kazançlar elde edeceğine, işin düzeltileceğine, ayrılıktan ötürü yaşanan üzüntünün kısa süre geçmesi için bazı reçeteler uygulanacağına, yönetici veya patron koltuğuna oturacağına tabir olunur.

Rüyada kavanozda süt görmek ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına, bu durumdan ötürü çok sevineceğine, geçim derdine düşmeyeceğine, uzun yıllar boyunca hiçbir rahatsızlık yüzü görmeyeceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments