Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kavanoz açmak

Rüyada kavanoz açmak

Rüyada kavanoz açmak dargınların ve kırgınların barışacağına, dünyadan tüm hevesini alıp ahireti unutacağına, mal mülk sahibi olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını atlatacağına, büyük başarılar kazanacağına ve eline geçen kazanç ile çok başarılı çalışmalar geçeceğine, planlı ve programlı davranacağına bu sayede de istediği başarıyı ve kazancı da elde edeceğine, aralarındaki sevgi, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine ve rüya sahibi ile sevgilisinin ömrünün sonuna kadar kopmayacağına, yatırımlardan büyük kazanç elde edeceğine bu sayede hem daha kolay bir hayat yaşama şansı elde edeceğine hem de bundan sonra çok daha rahat şekilde gelir kazanacağına, aile hayatında güzel gelişmeler yaşanacağına, her geçen gün mesleğinde ilerleyeceğine ve deneyim kazanarak uzman olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kavanoz açmak gördüyseniz:

  • Karışık sinyalleri görmezden gelmeniz istediğiniz sonuçları elde etmenizin önünü kesebilir.

Rüyada kavanoz açmak sorunlarının ve sıkıntılarının sona ereceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların aile büyükleri tarafından bitirileceğine, düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine alamet etmektedir.

Rüyada cam kavanoz almak içinin ferahlayacağına, başına gelenlere takılıp kalmak, talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, işlerinin daha düzgün bir hal alacağına yorulmaktadır.

Rüyada kavanozda salça görmek çok büyük kazançlar elde edip iyi yerlere geleceğine ve başarılı bir kişi olacağına, talihinin günden güne açılacağına ve çok daha iyi işlere gireceğine, hayatından kendisine üzüntü ve sıkıntı veren insanları çıkaracağına, iş hayatında çok çalışarak yüksek mevkilere terfi edeceğine delalet eder.

Rüyada kavanozda çikolata görmek uzun bir süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine, hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına, uzun bir süre boyunca rahat edilecek bir döneme girileceğine, zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına ve sevilen kişiler ile çok güzel zamanlar geçirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada şeker kavanozu görmek gönül gözüyle olan biteni değerlendiren rüya sahibinin kendisi için en doğru olanı yapacağına, sorunlu bir işin tıkır tıkır işler hale getirileceğine, ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine yorulur.

Rüyada kırık kavanoz görmek rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine, hayatının da zorlaşacağına, şansın yüzüne güleceğine yorulur.

Rüyada dolu kavanoz görmek zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine, ömrünün uzun, bereketli ve hayırlı olacağına, kişinin fırtınalı günler yaşamaya başlayacağına, borçlanacağına, hastalanacağına, üzüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada kavanoz içinde su görmek verilen emeğin katbekat karşılığının alınacağına, tecrübe sahibi bir kişiden istenen yardım sayesinde işlerin daha da büyüyeceğine, yaptığı her hamle ile daha kötü bir olayla karşılaşacağına, her işini sorunsuz şekilde yani kolaylıkla halledeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments