Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şeker kavanozu görmek

Rüyada şeker kavanozu görmek

Rüyada şeker kavanozu görmek canını sıkacak ve epey üzüntü verecek bir durumla karşı karşıya kalınacağına, istemeden bazı sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, de rüya sahibinin ağız tadının ve keyfinin yerinde olacağına, huzur ve saadet bulacağına, bütünlük ve dayanışma içinde olacağına, huzurunun bozulacağına, bir şeyden zarar görmeye, elde ettiklerine rağmen ahiret hayatını da göz ardı etmeden yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada şeker kavanozu gördüyseniz:

  • Neyse ki, belli problemleri çözmenize yardımı dokunabilecek veya kararlar almanızı sağlayabilecek kişiler yakınınızda olacak.

Rüyada şeker kavanozu görmek verilen sözlerin yaşanack sorunlar yüzünden gerçekleştirilemeyeceğine, ancak eğer bu şekilde hayatını sürdürmezse çok kötü durumlara düşeceğine ve büyük sıkıntılar çekip üzülmek zorunda kalacağına, ruhani önderlik yapacağına, çevresindeki kimselerin inançlarını tazeleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kavanozda şeker görmek gelirinin de garanti altında olacağına, rüya sahibinin şimdiye kadar hiç üzülmediği kadar üzüleceğine, karalar bağlayacağına, kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine alamet eder.

Rüyada kavanozda bozuk para görmek üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine, sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, dualarının karşılığını göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada kavanozda reçel görmek elinde bulunan imkânları kullanarak çok hayırlı projelere imza atacağına, can bulacağına, yaşamının tazeleneceğine, zararlı bir alışkanlığın yakın bir zamanda bırakılacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeşil kavanoz görmek gönül sızılarının dineceğine, rızkının azalacağına, böylece geçim derdinin baş göstereceğine, aile hayatında ve iş hayatında huzura erileceğine işarettir.

Rüyada kavanoza su doldurmak bilgili, kültürlü ve donanımlı hale geleceğine, girdiği işlerde zorluk çekeceğine, kazançlı işler yapılacağına, yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına, gelişim içine girileceğine inanılır.

Rüyada kavanozda süt görmek kendisiyle daha fazla ilgilenmek suretiyle sosyal yaşantısını güçlendireceğine, kısmetinin ve başarıya giden yollarının açık, bahtının da çok parlak olacağına, daha iyi bir yaşama sahip olma hakkı varken adım atamamak ve gereken cesareti gösterememesi yüzünden olduğu yerde sayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kavanoz kırmak isabetli girişimlerde bulunacağına, işten güçten elini eteğini çekeceğine, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına, bir türlü işin yoluna girmeyeceğine, bu sebepten ötürü eşler arasında bazı tatsızlıklar yaşanacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments