Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kavanoz görmek

Rüyada kavanoz görmek

Rüyada kavanoz görmek çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, yeni yetişen insanlara örnek olarak gösterileceğine ve her yaptığı işte bir yenilik yaratacağına, yüzünün güleceğine, sağlığının yerine geleceğine, hayatının güzelliklerle dolacağına, beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına, kazanılan tecrübe sayesinde birçok kişiye yol gösterileceğine, kişinin kendisi ve ailesi ile hiçbir şekilde maddi açıdan dara düşmeyeceğine, zor geçen bir yılın ardından büyük başarılar ve kazançlarla dolu bir döneme girileceğine, sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına, hanesine bir güneş gibi doğacak bir müjde alacağına ve sürprizlerin arka arkaya geleceğine, sönmüş umutların yeniden canlanacağına rivayet eder.

Rüyada kavanoz gördüyseniz:

  • Bazı kişilere yapacağınız ziyaretler gelecekle ilgili planlarınız üzerinde etkili olabilir.

Rüyada kavanoz içinde bal görmek işlerde aksilikler yaşanacağına, yaşamsal ihtiyaçları dışında lüks bir hayata da sahip olacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada cam kavanozun kırıldığını görmek malının üstüne mal ekleyeceğine, hayatının en güzel günlerini geçireceğine, yeni bir ilişki yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada kavanoz içinde su görmek büyük bir yükten kurtulacağına, var olan borçların kısa bir zamanda ödeneceğine, bu sayede az da olsa feraha çıkılacağına, isteklerini ve arzularını yerine getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada yeşil kavanoz görmek sağlığının, huzurunun, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine, zorluk ve zahmete düşeceğine, çaresiz durumlarda kalacağına, keyfinin, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, kişinin gönül hoşluğunu yakalayacağına delalet eder.

Rüyada kahve kavanozu görmek zarar gören insanlara yardım edeceğine ve dolandırıcı kişiye bela okuyacağına, maddi anlamda güç kaybedeceğine, uzak bir yerden kötü haberler geleceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kavanozda şeker görmek sevdiği kişiler ile çok hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, istemeden de olsa kalbini kırdığı insanlardan özür dileyeceğine, şanssızlık yaşanacağına, başarısızlığa düşüleceğine delalettir.

Rüyada salça kavanozu görmek çalışmada çıkan bir sorun yüzünden baş ağrısına sebep olacak bir kişiden öneri alınacağına ve deyim yerindeyse bu kişinin gevezeliklerinin ve boş boğazlıklarının çekileceğine, hanesinde eşi ile sürekli tartışacağına, bir sebeple hiç istemediği şeyler ile karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada bal kavanozu görmek ummadığınız bir yerden elinize para geleceğine, kişinin gönül hoşluğu ile karşılaşacağına, ister istemez zor bir duruma düşüleceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments