Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kavanoz kırmak

Rüyada kavanoz kırmak

Rüyada kavanoz kırmak ancak daha sonra atılacak adımlar sayesinde çıkacak olan yeni fırsatlar değerlendirilmesi ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, hayatın düzene gireceğine, büyük bir boşluğa düşeceğine, çok büyük bir üzüntü duyacağına, dertlerin ağırlığından kurtularak kuş gibi hafifleyeceğine, üzüleceğine, duyacakları, görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına, çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine ve eline geçen imkânlar zengin biri olacağına, yarardan çok zarar getireceğine, her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine delalet eder.

Rüyada kavanoz kırmak gördüyseniz:

  • Biraz gerçekçi olun.

Rüyada cam kavanoz kırmak vaaz ve nasihate, iş konusunda bir türlü iyi bir noktaya gelinemeyeceğine ve hayallere ulaşmak için gereken motivasyonun sağlanamayacağına, kendisini çok zor durumlarda bulacağına delalettir.

Rüyada bal kavanozunu kırmak işlerin rast gideceğine, şansın ve kısmetin de açık olacağına, korkularından, hastalıklarından, kendisini kötü hissettiren olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine, işlerini kısa süre içinde ve sorunsuz olarak sonuçlandıracağına işaret etmektedir.

Rüyada reçel kavanozu kırmak bazı ortaklıklar kurarak kendisini çok üst seviyelere taşıyacak çeşitli işlere gireceğine, bu işlerden kazandığı paranın bir kısmını yardıma muhtaç insanlar için harcayacağına, sıkıntılı ve sorunlu günler geçireceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, hem verimi yükselteceğine yorulmaktadır.

Rüyada kavanoz kırmak kendisini korumaya alacağına, aile yaşantısında da her şeyin yolunda gideceğine, endişeli durumların son bulacağına ve sahip olunan yetenekler sayesinde büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, parasal olarak tüm sıkıntılarının sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada kavanozda zeytin görmek bolluk ve bereket dolu günler görüleceğine ve çok mutlu ve huzurlu olacağına, iş hayatında da değişikliklerin kapıda olacağına, çok başarılı olacağına, işlerinin hızlı bir şekilde düzeleceğine işaret etmektedir.

Rüyada kavanoz görmek uğradığı zararı çok hayırlı bir şekilde telafi edeceğine, çok büyük mutluluklar duyacağı ve epey kazanç sağlayacağı bir proje gerçekleştireceğine, hayalini kurduğu mevkiye ya da okula kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada dolu kavanoz görmek maddi güç sahibi olacağına ve böylece ticaret hayatında kendisiyle mücadele halinde olan kişileri de etkisiz hale getireceğine, aile hayatında çok güzel gelişmelerin yaşanacağına, aile bireylerinden birisi ile herkesi şaşkına çevirecek bir işe gireceğine yorulur.

Rüyada kavanozda bezelye görmek huzurun, keyfin ve ağız tadının kaçacağına, maddi zarara gireceğine, çok büyük bir çalışma temposu içine gireceğine, yaptığı işte her zaman en iyisi olmak için çabalayacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments