Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kavanoz kapağı görmek

Rüyada kavanoz kapağı görmek

Rüyada kavanoz kapağı görmek kimseye bu konuda ödün vermeyeceğine, kişinin kendini çok huzurlu, mutlu ve keyifli hissedeceğine, korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına, bedeninin de iyileşeceğine, sıkıntıların bu sayede aşılacağına, dertlerin biteceğine, iş hayatında rahat edileceğine, zarar getirecek bir işten uzak durulacağına, eline geçen fırsatların çok iyi kazançlar sağlayacağına, önüne aksiliklerin ve engellerin çıkmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kavanoz kapağı gördüyseniz:

  • Eğlencenin dozunu kaçırmamalısınız.

Rüyada kavanoz kapağı görmek zaman zaman ruhuna mevlit okutarak ölen kişiyi kendince yad edeceğine ve çok daha huzurlu olacağına, seçkin bir eleman haline geleceğine, ticaret ehli kişi olacağına delalettir.

Rüyada kalem kapağı görmek verilen bir sözden ötürü yaşanan tatsızlığın tatlıya bağlanacağına, çok sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına, çok güzel ve mutlu günler geçirileceğine tabir olunur.

Rüyada diz kapağı görmek hayırlı bir kısmet ile evlenileceğine, kısa süreli de olsa büyük bir başarı kazanacağına, düşüncesiz adımlar attığı ve fevri davrandığı sürece de kötü olaylar yaşayacağına delalet eder.

Rüyada dolap kapağı açmak çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına, karlı işlere gireceğine, hayallere kısa zaman içinde kavuşulacağına tabir olunur.

Rüyada kola kapağı görmek strese ve üzüntüye sebep olan durumların ortadan kaldırılacağına, ağız tadının bozulmayacağına ve yaşamının da kolaylıklarla geçeceğine, evliliğinde yaşadığı sıkıntıların son bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada göz kapağı görmek parasal ve ruhsal sorunların artacağına, sıkıntılı ve üzüntülü bir döneme girileceğine, geleceğe daha umut dolu bakacağına ve moralinin yerine geleceğine, her istediğini elde edeceğine, hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına tabir olunur.

Rüyada göz kapağını açamamak borçsuz, sıkıntısız ve güzel yaşayacağına, geniş rızık elde edeceğine, elini eteğini her şeyden çekeceğine, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, çok sıkıntılı zamanları kolay bir şekilde atlatacağına inanılır.

Rüyada göz kapaklarını görmek ferah bir döneme girileceğine, yeni girilecek olan bir işte sanki uzun zamandan beri o işte çalışılıyormuş gibi doğru adımlar atılacağına, ancak gelecek için kişinin hayatını bu işten kazanıp çok rahat bir yaşama kavuşacağına, kısa zaman içinde çok büyük kazançlar elde edileceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments