Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kırık kavanoz görmek

Rüyada kırık kavanoz görmek

Rüyada kırık kavanoz görmek sıkıntılarını çok kısa süre içinde üzerinden atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok doğru ve başarılı bir şekilde kullanarak hayırlı bir yola gireceğine, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, kolay yollardan kazanç elde ederek, yıpranmadan, ezilmeden ve zorlanmadan hayatını geçindirme şansı elde edeceğine, işinde çok büyük bereket göreceğine, kişinin kazancının çoğalacağına, işlerinin büyüyeceğine, türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına, rüya sahibinin büyük bir cesaret örneği gösterip, tüm risklerini göze aldığı bir işe atılarak bu işten çok büyük gelir elde edeceğine, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kırık kavanoz gördüyseniz:

  • Hayal kırıklığına uğramamak için bazı şeyleri farz ederek hareket etmemenizde fayda var.

Rüyada kırık kavanoz görmek hayallerini sürekli erteleyeceğine, sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına, bir sebeple bu durum için çeşitli önlemler alacağına, yakın bir zaman içinde yeni bir eve taşınabileceğine, sağlıkla ilgili olarak herhangi sıkıntı çekilmeyeceğine işarettir.

Rüyada reçel kavanozu kırmak sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, hayatını sürdürmek için kendisine yeni yollar arayacağına, ticarette daha fazla kar elde edeceği alanlara yöneleceğine, farklı iş kollarına ulaşacağına, karşısına kendisini mutsuz edecek, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kavanoz içinde balık görmek kişi bekarsa karşısına çıkan yeni bir kısmetle dünya evine gireceğine, çok sıkıntı çekeceğine, işinde ustalaşacağına inanılır.

Rüyada şeker kavanozu görmek durumu çok geç fark ettiği için çok üzüleceğine, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, işlerin yoluna gireceğine, eline geçen bazı fırsatlar sayesinde işlerini yoluna sokarak kısa da olsa bir tatile çıkacağına, biraz dinleneceğine yorulmaktadır.

Rüyada cam kavanoz almak sağlık sorunlarının çözüme kavuşacağına, çok güzel ve hayırlı işlere vesile olacağına, iş hayatında ya da aile hayatında içine düştüğü sıkıntılardan sevdiği kişilerin edeceği dualar sayesinde kurtulacağına, büyük bir ferahlık ve mutluluk yaşayacağı bir döneme gireceğine işarettir.

Rüyada kavanozda kahve görmek âlim kişiler arasına gireceğine, itibar kazanacağına, hayırlı  ve bol kazançlı bir işe girip zenginliğe sahip olacağına, işlerinin bu sayede açılacağına alamet eder.

Rüyada kavanozda çiçek görmek sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına, çok büyük ve güzel atılımlar gerçekleştireceğine, dertlerin sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada kavanoz kapağı görmek kazancının günbegün artacağına, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, huzursuz geçen günlerin biteceğine, umutlanacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments