Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada diz kapağı görmek

Rüyada diz kapağı görmek

Rüyada diz kapağı görmek zengin bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, dertlerin biteceğine, evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine ve refah içinde yaşayacağına, darda kalacağına, ele güne muhtaç hallere geleceğine, şans ve bereket kapılarının açılacağına, işlerinin de istediği şekilde yürüyeceğine, ardından birçok konuda yardımcı olacağına, ortaklardan birinin yapacağı hatalar yüzünden iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, inandığı ve sevdiği bir kişi olacağına, bunun için resmi kapıları zorlamak zorunda kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada diz kapağı gördüyseniz:

  • Evinizi, ailenizi veya ekonomik başlıkları ilgilendiren konularda uzlaşmacı olmanız da fayda var.

Rüyada diz kapağında kıl görmek eskisi gibi keyifle istediğini yiyip, içebileceğine, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine, rakipleri mağlup edeceğine yorulur.

Rüyada diz kapağında yara görmek herkesin takdir ettiği ve saygı duyduğu bir kişi olunacağına, kazançlı bir işe girileceğine, kazancının eksilmeyeceğine ve sürekli artacağına, ister istemez çok üzüleceğine inanılır.

Rüyada diz kapağı görmek maddi ve manevi açıdan pek çok sorunla karşılaşılacak durumlara düşüleceğine, borçların gün geçtikçe daha da büyüyeceğine, uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, her çalışmanın büyük başarılar kazandıracağına, onu isyan noktasına getireceğine delalet eder.

Rüyada diz çöküp yalvarmak yakın bir zaman içinde bol kazanç elde edeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, başarılı çalışmalara imza atacağına, başkalarının malına göz dikeceğine, iş hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına alamet etmektedir.

Rüyada dizlerine vurarak ağlamak sorunlardan kısa süre içinde kurtulmaya, ruhunun şifa bulacağına, sağlığının ve ağız tadının da yerine geleceğine, ailevi sorunlardan ötürü bir türlü üzerinde duramadığı işlere yakın zaman içinde tekrar döneceğine ve bu sayede hem ailevi sorunlarını çözmüş olacağına tabir olunur.

Rüyada dizlerin üzerine düşmek hayatından ve şansından yana razı geleceğine, önünde güzel ve başarılı günler olacağına, kişinin bu sayede garanti olacak kazanca, makama ve rızka sahip olacağına, gençliğin verdiği acemiliğini geride bırakacağına inanılır.

Rüyada önünde diz çökmek yaptığı çalışmalar sayesinde sorunlarından kurtulacağına, yapacağı işler karşılığında eline geçecek olan kazanç sayesinde büyük başarılar gerçekleştireceğine, kendisine sorun yaratan olayların kısa süre içinde son bulacağına, iş hayatı içinde sahip olunan prestijin artacağına rivayet eder.

Rüyada dizleri üstünde yürümek kazanılan tecrübe sayesinde birçok kişiye yol gösterileceğine, kendi kabuğuna çekileceğine, huzursuz olacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments