Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada katlanmış çamaşır görmek

Rüyada katlanmış çamaşır görmek

Rüyada katlanmış çamaşır görmek verilen emeğin katbekat karşılığının alınacağına, endişe ettiği bazı konuların yakın zamanda çözüme kavuşacağına ve bu yüzden yaşanan kırgınlıkların ve küskünlüklerin zamanla sona ereceğine, en karanlık zamanında elinden tutacağına, parasını ve işini kaybedeceğine, ortaklar arasında üzüntü duyulacak olaylar yaşanacağına, çeşitli iş ortaklıkları kurulacağına, bazı kaynakların tükeneceğine, karşılaşılan kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon sağlayacağına ve sorunların aşılması konusunda yardım edeceğine işarettir.

Rüyada katlanmış çamaşır gördüyseniz:

  • Boş uğraşları bırakıp, sonuca hemen gitmeye gayret ederseniz kendinize iyilik yapmış olursunuz.

Rüyada katlanmış çamaşır görmek işindeki kısmetin ve şansın eskisi gibi yaver gitmeyeceğine, maddi olarak kötü bir döneme girileceğine, akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine, sevilen kişiler ile aranın açılacağına, başarılarının ardı arkasının kesilmeyeceğine işaret eder.

Rüyada katlı çamaşır görmek ruhsal bir hastalık ile mücadele etmek zorunda kalacağına ve kendisini yalnız hissedeceğine, hayatın yoluna gireceğine, kazaların ve belaların rüya sahibinden uzak olacağına, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına rivayet eder.

Rüyada katlanmış temiz çamaşır görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, üzüntülerinin ve endişelerinin son bulacağına, dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına ve huzurlu, mutlu ve sağlıklı bir hayat süreceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının tekrar baş göstereceğine, ruhsal olarak büyük bir sorunla karşılaşacağına, bir mal alım satımı dolayısıyla yaşanan bir sıkıntının ortadan kalkmasına yardım edeceğine işaret eder.

Rüyada üçüncü kata çıkmak bir sebeple çok zor duruma düşeceğine, işlerinin sarpa saracağına, işlerin günden güne daha da açılacağına, maddi ve manevi olarak daha iyi bir duruma geleceğine işaret eder.

Rüyada katlanmış çorap görmek darlık görmeden, sağlıklı bir hayat sürüleceğine, Allah katında makbul olacak işlere atılacağına, darlığa ve yokluğa düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yüksek katlı apartman görmek daha çok kazanç elde edeceğine ve sevdiği kişilerin ve yardıma muhtaç insanların yardımına koşacağına, elindekilerin tadını doyasıya çıkaracağına, arkasının daha sağlam hale geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada iki katlı otobüs görmek emeklerinin boşa gideceğine, sıkıntılarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, büyük zorluklar yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada katlanmış halı görmek kafasındaki soru işaretlerinden, yüreğindeki sıkıntılarından ve aşamadığı zorluklardan kurtulacağına, hayır getirecek bir konuda çalışacağına, kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına, uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına, rahata ereceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments