Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada katlanmış halı görmek

Rüyada katlanmış halı görmek

Rüyada katlanmış halı görmek işle ilgili yapılan görüşmelerin sonuçsuz kalacağı, verimli işlere gireceğine, mutluluk ve huzur getirecek bazı adımların atılacağına, hayat içinde tertemiz bir sayfa açılacağına, sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine, aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, çok güzel ve hayırlı bir şekilde sorunun ortadan kaldırılması ile iş yerinde büyük bir ferahlık ve mutluluk yaşanacağına ve çok güzel ve huzurlu günlerin görüleceğine, çok daha kötü durumlara düşüleceğine, sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına, şansının ve kaderinin tabiri caizse hep el ele yürüyeceğine, gülen yüzünün hiç solmayacağına, hayırlı bazı gelişmeler yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada katlanmış halı gördüyseniz:

  • Şansınızın da olumlu desteğiyle bütçenizi düzene koyabiliyorsunuz.

Rüyada kat kat halı görmek çalışma hayatının aksiliklerle dolu olacağına, bazı çalışmaların büyük kazanç sağlayacağına, maddi kayba uğrayacağına delalet eder.

Rüyada katlanmış halı görmek borçsuz, sıkıntısız ve güzel yaşayacağına, sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına inanılır.

Rüyada çok katlı binalar görmek büyük tartışmaların yapılacağına, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine, maddi açıdan ferahlamaya rivayet etmektedir.

Rüyada kat kat yatak görmek mesleğinde ve ticaret yaptığı sektörde rakiplerini geride bırakacağına, devlet kapısından bir yardım alacağınıza, değer verdiğiniz birine karşı olan hislerinizin git gide kaybolmasına inanılır.

Rüyada katlı pasta görmek atılan her adımda daha büyük sıkıntılar çekileceğine, hayallerin gerçekleşmeyeceğine ve bu yüzden fakirlik yaşanacağına, kardeşlerin sorunlu giden işlerinin çözüme kavuşacağına, bir sebeple çok kısa süre içinde parasal ve ruhsal olarak sıkıntılı bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölü kadinin dirildiğini görmek evli kişiler için ise evdeki huzurun günden güne daha çok artacağına, hak yoluna döneceğine, herhangi bir problemle karşılaşmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüksek kata çıkmak yeni başlangıçların yapılacağına, her geçen gün başarılarının artacağına, insanlarla arasındaki uyumun, iyi geçimin ve muhabbetin bozulacağına delalet etmektedir.

Rüyada dissiz kadin görmek sorunların üstesinden geleceğine, çok güzel ve hayırlı işlere girerek insanlara yardım edeceğine, hem kendisi için hem insanlar için çok büyük fedakârlıklar yapacağına, iş hayatında ya da aile hayatında içine düştüğü sıkıntılardan sevdiği kişilerin edeceği dualar sayesinde kurtulacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments