Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada katlı çamaşır görmek

Rüyada katlı çamaşır görmek

Rüyada katlı çamaşır görmek ticaretinde ehil kişiler arasına gireceğine, sevilen bir kişinin kalbinin kazanılacağına, maddi açıdan rahat edileceğine, büyük başarılar kazanılacağına, hayattan yana yüzünün güleceğine ve büyük bir kısmet alacağına, dilediği gibi harcama yapacağına, rahat bir yaşama kavuşulacağına,  mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, verilen bütün emeklerin heba olacağına, ettiği dualar sayesinde kurtulacağına delalettir.

Rüyada katlı çamaşır gördüyseniz:

  • yani demek istediğim kendi içinizdeki ikilemlerin getirdiği zıtlaşmalar.

Rüyada katlanmış çamaşır görmek işsiz ve ekmeksiz kalacağına, toplumun saygınlığını kazanmış biri olunacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerinin yoluna gireceğine delalettir.

Rüyada katlı çamaşır görmek gelir seviyesinin ortalama kazanç elde eden insanlara oranla çok daha yüksek hale geleceğine, imkânlarının çoğalacağına, güzel gelişmeler yaşayacağına, işinin en iyisi olan bu insanlarla ortak iş yapacağına, karlı çıkacağına, refah düzeyinin artacağına, mal ve para biriktireceğine rivayet eder.

Rüyada katlanmış temiz çamaşır görmek bir sebeple uzunca bir süre sorunlu zamanlar geçirileceğine, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine, kişinin kimseye muhtaç olmayacağına delalettir.

Rüyada bodrum kata taşınmak atılan adımlar sayesinde işlerin çok büyük başarılar getireceğine, yardım ve dayanışmanın gittikçe artacağına, sağlığının, rahatının, neşesinin, keyfinin ve ağız tadının da sürekli olacağına alamet eder.

Rüyada alt kata inmek elde edeceği iyi kariyer sayesinde herkes tarafından büyük saygınlık göreceğine, kötü kişilerin haneden uzak tutulacağına, sevinçli bir haber alınacağına, bu sayede çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, neşesinin yerine geleceğine ve yüzünden gülümsemenin hiç eksik olmayacağına rivayet eder.

Rüyada asansörle yüksek katlara çıkmak bir an önce atılım yapması halinde çok yükseleceğine, verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, kendisini yavaş yavaş toparlayarak bu kişinin hayatına olan etkilerini geriye çevirmeye çalışacağına inanılır.

Rüyada kaddafiyi görmek anne baba hayır duaları sayesinde sevilen bir kişi ile hayatın birleştirileceğine, yaptığı işle herkesi memnun edeceğine, bu durumla doğru orantılı olarak da getiri sağlayacağına, mutlu bir aile hayatına sahip olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada katlı otopark görmek aradaki buzları eriteceğine, hayatı boyunca şansının yaver gideceğine, toplum içinde de önemli bir yer edineceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments