Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada üçüncü kata çıkmak

Rüyada üçüncü kata çıkmak

Rüyada üçüncü kata çıkmak bol dua edeceğine, güzel sonuçlar doğuracak bir iş konusunda adım atacağına, başarılı bir kişi olunacağına, başarılı bir şekilde işlerini gerçekleştireceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına, kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına, uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine, hayatın getirdiklerine karşı her zaman şükredip, sağlıklı bir hayat sürmek için dua edileceğine, kadir kıymet bilen rüya sahibinin temiz kalpli şekilde davranmasının karşılığında hep iyilik bulacağına, kişiyi hayal kırıklığına uğratmayacağına, çalışmaların ve projelerin çok yakın zaman içinde meyvelerini vereceğine yorulmaktadır.

Rüyada üçüncü kata çıkmak gördüyseniz:

  • Evde ilgi bekleyen kişileri ihmal etmemelisiniz.

Rüyada çatı kata çıkmak sağlığının da huzurunun da yerine geleceğine, helal olmayana göz dikmeyeceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine yorulur.

Rüyada asansörle yüksek katlara çıkmak evde tatlı bir telaş yaşanacağına, çok büyük üzüntüler ve stres yaşanan bir döneme girileceğine, ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine rivayet eder.

Rüyada en üst kata çıkmak anne ve baba için çok lazım olan birşey alınacağına, yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine, sağlıkla ilgili olarak güzel bir haber alınacağına, işinde terfi alacağına inanılır.

Rüyada üst kata çıkmak sıkıntılarının ve problemlerinin artacağına, ağız tadının, keyfin ve huzurun yerinde olacağına, bundan sonra geleceğinin kendisine şans, kısmet, başarı, zafer ve zenginlik getireceğine delalettir.

Rüyada evin üstüne kat çıkmak sağlık sorunlarının tedavi edileceğine ve sevilen bir kişi ile yaşanan bir tartışmanın tatlıya bağlanacağına, yapılan işte bol kazançlı bir mevkiye sahip olunacağına, mutlu ve huzurlu bir yuvaya, iyi ve anlayışlı bir eşe ve hayırlı evlatlara sahip olacağına inanılır.

Rüyada asansörle üst kata çıkmak umut dolu günlerin hiç bitmeyeceğine, ticari faaliyetlerinin artacağına, bilimsel bakış açısına sahip kimselerle ahbaplık ederek her zaman elit bir toplumda yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yedinci kata çıkmak işlerindeki sorunların ortadan kalkacağına, herkes tarafından kıskanılan çalışmalara imza atılacağına, gözünün başka kimseyi görmeyeceğine inanılır.

Rüyada asansörle en üst kata çıkmak yüzünün güleceğine, sorunlarının çözüleceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına, sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına ve yardıma muhtaç insanları çok sevindireceğine, eğitimle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments