Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada katlanmış çorap görmek

Rüyada katlanmış çorap görmek

Rüyada katlanmış çorap görmek büyük bir tartışma yaşamak sorunda kalacağına, büyük firmalar tarafından takip edilmeye başlayacağına, mutlu olamayacak ve güzel günler yaşayamayacak hissine kapılacağına, deniz aşırı işler yapılacağına, ancak bir anda hiç beklemediği ve neredeyse hayatını değiştirecek bir şeyler ile yaşayacağına, çok mutlu olacağına ve rahata ereceğine, büyük beklentilere girmeyerek, her zaman mutlu olabileceği deneyimler yaşayacağına, sorunların, sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine, zorlukların artacağına, attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine yorulur.

Rüyada katlanmış çorap gördüyseniz:

  • Eğilimleriniz konusunda dürüst olmalısınız.

Rüyada katlanmış çorap görmek güzel günlerin sona ereceğine, umutsuzluğunun ortadan kalkacağına, şansının açılacağına ve artık daha rahat bir hayat süreceğine delalet eder.

Rüyada iki kat çorap giymek kısa süre içinde engelleneceğine, bu işle ilgili olarak bazı yalan haberler çıkarılacağına, sorunlarının yakın bir zamanda Allah’ın izni ile son bulacağına, sorunların gittikçe artacağına ancak bazı kişilerin araya girmesi ya da destek olmasıyla bu durumların üstesinden gelineceğine yorulur.

Rüyada kat kat çorap çıkarmak yolunu gözlediği kişilere kavuşacağına, biraz daha sabırlı davranması halinde hayalini kurduğu güzel yaşama kavuşacağına, kazanılan bir yarışmadan para kazanılacağına delalettir.

Rüyada kat kat çorap giymek manevi anlamda çok yol katedileceğine, kötü düşünceli bir kişinin tüm çabalarına rağmen büyük bir işte başarılı sonuçlar alacağına, kötü bir alışkanlığından kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada kat kat kazak giymek verimliliğinin artacağına ve başarılarının devamının geleceğine, elini attığı her işten alnının akıl ile çıkacağına, her işini sorunsuz şekilde yani kolaylıkla halledeceğine, üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına ve kira masrafını bundan sonra birikim için kullanacağına işarettir.

Rüyada yüksek kata taşınmak rüya sahibinin de bu durumun bir parçası olacağına, şansının bir türlü dönmeyeceğine, işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına yorulmaktadır.

Rüyada çiklak kadin görmek hayal kırıklığına uğrayacağına, işlerin kısa süre içinde tepetaklak olacağına, bazı küçük sorunların gittikçe büyüyeceğine, deyim yerindeyse krallar gibi bir hayat yaşayacağına yorulur.

Rüyada en üst kata çıkmak umutlarının çoğalacağına ve herşeyin çok daha iyi şekilde ilerleme göstereceğine, eşler arasındaki soğukluğun ortadan kalkacağına, Tövbe Edeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments