Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iki katlı otobüs görmek

Rüyada iki katlı otobüs görmek

Rüyada iki katlı otobüs görmek elinde kalan bazı şeylerden ötürü sorunlu bir durum yaşayacağına, malının ve parasının da büyüyeceğine, işlerinde çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, bazı büyük projelere girerek kendisine uygun kimseler ile ortaklık kuracağına, işlerin çok hayırlı kazançlar getireceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine ve bu sayede etrafındaki insanlardan çok büyük takdir toplayacağına, evlilik konusunda önemli bir adım atacağına, kendisini güzelliklere, iyiliklere ve hayırlara götürecek doğru kapılara ulaşacağına, kişiye rahatsızlık veren insanlardan kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada iki katlı otobüs gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişilerin inatları bir keçiyle diyalog kurmayı tercih etmenize neden olabilir.

Rüyada iki katlı otobüs görmek bereket ve bolluk içinde geçecek bir döneme girileceğine, çok önemli başarılar elde edileceğine, uzun zamandan beri yaşanan iş stresinin bu sayede atılacağına delalet eder.

Rüyada çift katlı otobüs görmek sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine, kurulmuş bir ortaklığın dedikoducu ve ara bozucu bir kadın yüzünden bozulacağına, hakkında dedikodu çıkarılacağına işarettir.

Rüyada çift katlı otobüse binmek mutlu olacağına ve güleceğine, ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine, gideceği bir yolculuktan ya da yapacağı bir işten sonra yalnız kalmak için bir yere gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada iki katlı otobüse binmek hayatında müjdeli ve sürpriz gelişmeler meydana geleceğine, bunun kendisine büyük bir rahatlık vereceğine, kolaylık sağlayacağına, eğlencesinden ve lüksünden geri kalmayacağına delalet eder.

Rüyada kat kat giyinmek dertlerinden ve sorunlarından kurtulacağına, yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine yorulur.

Rüyada katlanmış halı görmek sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluk duyacağına tabir olunur.

Rüyada üç katlı ev almak duygusallığın ön plana çıkacağına ve beklenen haberlerin nihayet geleceğine, çevresinde dostmuş gibi davranıp dedikodu yapan yalanlarını ortaya çıkaracağına, yaşama isteğine yeniden kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada katlı pasta görmek kaçan bazı büyük fırsatların telafi edileceğine, iş hayatında bu kişileri yanına almak için elinden gelen herşeyi yapacağına, işlerini yoluna sokacağına ve çok mutlu ve huzurlu olacağı bir döneme gireceğine, işlerinin yoluna gireceğine, zenginliğinin, huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments