Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada katı kusmak

Rüyada katı kusmak

Rüyada katı kusmak alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına, rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına, ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine, tabiri caizse ağız tadından olacağına, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, kazancının çoğalmasıyla geçiminin kolay hale geleceğine, ticaretin açılacağına, yaşadığı yerin güzelleşeceğine, iş konusunda değişiklikler yapılacağına, epey bir zamandan beri uzakta olan ve çok büyük bir özlem duyulan kişinin yakında döneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada katı kusmak gördüyseniz:

  • Kendinizi meşgul etmeniz olası problemleri engellemenizi sağlayabilir.

Rüyada katı kusmak çevresindeki bazı insanlardan büyük bir ihanet göreceğine, arkadaşları ile ve tek başına katılacağı bu aktiviteler sayesinde çok mutlu olacağına, dayanışma ve sevgi içinde olacağına işarettir.

Rüyada apartman katı görmek yoksul ve muhtaç insanların hakkına göz dikeceğine, yetenekleri sayesinde girdiği işlerde sevdiği kişileri çok mutlu edeceği olaylara gireceğine, maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına, işlerin rayından çıkacağına, mesleki anlamda geriye düşüleceğine işarettir.

Rüyada katı yağ almak kişinin ailesinden kendisine miras kalan yerleri veya mülkleri sorunsuz bir şekilde alacağına, işinden geri kalacağına, geçim derdini bırakıp, canının derdine düşeceğine, kariyerini dilediği gibi sürdüreceğine delalettir.

Rüyada katı yumurta görmek çok büyük sorunlardan ve sıkıntılardan herhangi bir darbe ve yara almadan kurtulacağına, çok rahat bir hayat süreceğine, uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına, insanlar arasında çok ses getirileceğine ve uzun zamandan beri çok sık rastlanmamış olan bazı fikirler ile projeler ortaya konulacağına işaret etmektedir.

Rüyada binanın üst katında olmak çok sıkıntı çektiği ve üzüldüğü konularda kendisini ferahlatacağına ve rahata ereceğine, yeni şeyler keşfedeceğine, aile hayatının bozulacağına delalet etmektedir.

Rüyada apartmanın en üst katına çıkmak büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere geleceğine, atacağı adımlar sayesinde ses getiren bir kişi olacağına, rahat edeceği bir döneme gireceğine, kötü düşünceli bir kişinin tüm çabalarına rağmen büyük bir işte başarılı sonuçlar alacağına, zorluklarını aşacağına delalettir.

Rüyada apartmanın en üst katında oturmak refah içinde yaşanacağına ve mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, yeni kapılar açılacağına ve uzun sürecek bir birlikteliğe girileceğine, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine ve ahiret hayatı için de güzel işler yapacağına yorulur.

Rüyada çatı katı temizlemek ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına, maddi anlamda çok zorlanacağına, sorunlarını çözeceğine, rahata kavuşacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments