Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada katı yağ almak

Rüyada katı yağ almak

Rüyada katı yağ almak açılan şansın yapılacak hatalar yüzünden kapanacağına, başarıya ve zafere giden yolların keşfedileceğine ve yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların yakında sona ereceğine, çok daha iyi bir duruma gelineceğine ve mutlu olunacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zamanda kurtulacağına, kötü günler yaşanacağına, onu her zaman el üstünde tutacağı gibi, evlatlarına da şefkatli bir tutum içinde olacağına, insanlara her türlü yardımı yapacağına, sahip olduklarından ve Allah’ın kendisine sunduklarından razı geleceğine işarettir.

Rüyada katı yağ almak gördüyseniz:

  • Bazı ilişki ya da iş birlikleriniz gerçekten ümit verici olabilir.

Rüyada katı yağ almak kafa dağıtacağına, güvenli ve mutluluk dolu seyahate, iş hayatında başarılı olup büyük miktarda para ve mal kazanılacağına ve güzel işlere girileceğine rivayet eder.

Rüyada katı yağ yemek maddi ve manevi olarak düşecekleri sıkıntılı durumlardan kurtulmaları için çok büyük çaba göstereceğine, yakın bir zaman içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine ve mutlu olacağına işarettir.

Rüyada katı yağ görmek işlerin yolundan çıkacağına, yapılan çalışmaların eskisi gibi kazanç getirmeyeceğine, zevkli ve güzel hale geleceğine, karşısına çıkan bazı fırsatları çok iyi bir şekilde kullanarak kazancını daha arttıracağına rivayet eder.

Rüyada bodrum katına inmek hayatına yeni anlamlar ve değerler geleceğine, elindeki imkânları kullanarak girdiği bir işte çok sıkıntı çekeceğine, sevilmeyen bir erkek arkadaş ise onun hakkında kötü haberler duyulacağına delalettir.

Rüyada apartmanın en üst katına çıkmak çok büyük maddi ve manevi sorunlar ile karşılaşacağına, sıkıntıların bir anda biteceğine, fakirleşeceğine yorulur.

Rüyada katıl görmek rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına, korkularının, endişelerinin, borçlarının, yaşam zorluklarının, imkânsızlıklarının biteceğine, başarılarının hiçe sayılacağına işaret etmektedir.

Rüyada apartmanın en üst katında oturmak çalışmalarının karşılıksız kalmayacağına, büyük başarılar ve ödüller ile dönülmesi durumunda ödülden pay verileceğine, gösterilecek sabır ve azimle kazanılan paranın bazı sorunlar yüzünden kısa süre içinde harcanacağına işarettir.

Rüyada katılarak gülmek bir rahatsızlıktan şikayetçi ise en kısa zamanda iyileşeceğine ve beklediği bir yolcudan hayırlı haberler alacağına, ardından yeni bir iş bulunacağına, faturaların biriktikçe birikeceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments