Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada katı yumurta görmek

Rüyada katı yumurta görmek

Rüyada katı yumurta görmek yapılan işlerin rağbet görmesi sayesinde kazancın katbekat artacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde geçeceğine, gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına, halkın huzurunun ve güvenliğinin de bozulacağına, çok büyük atılımlar yapılacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına, attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine, ufkunun açılacağına, daha sonra yaşanan sorunun kökenine inileceğine, geçmişte yaşanan acıların unutulacağı inanılır.

Rüyada katı yumurta gördüyseniz:

  • İş hayatınızda olumlu gelişmeler söz konusu olabilir.

Rüyada katı yumurta görmek çok büyük başarılar kazanılacağına ve çok büyük ilerlemeler kaydedilip yüklü miktarda para elde edeceğine, keyfinin kaçacağına, rahatının bozulacağına, canının sıkılacağına ve kaos dolu günlerden geçeceğine, sıkıntıların kısa bir zamanda biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada katılarak ağlamak yaşamının çok lüks bir hale geleceğine, büyük atılımlar gerçekleştirip iş dünyası içinde hem kendisine çok iyi ve çok sağlam bir yer edinip söz sahibi olunacağına, iş yorgunluğunun tavan yaptığı bir dönemde tatile çıkılacağına yorulur.

Rüyada apartmanın üst katında olmak kişinin yaptığı hayırseverlik ve yardım neticesinde de manevi anlamda çok mutlu hissedeceğine, yaşamında aksiliklerden, hastalıklardan ve kazalardan uzak, sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına, çok hatalı çalışmalara gireceğine, bütün kaynaklarını kullanarak sıkıntıları ortadan kaldırmaya çalışacağına, çeşitli projeler ortaya koyacağına, buna rağmen iş hayatı ile ilgili bazı sorunlar ile çok büyük bir savaş vereceğine yorulur.

Rüyada teras katı görmek sağlık sorunlarının ve borçlarının biteceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin artacağına, büyük işlere girerek hayal ettiği herşeye kavuşacağına, harcama yapabilme konusunda özgürlüğünün ve rahatının artacağına alamet eder.

Rüyada binanın üst katında olmak hakkında edilen dualar sayesinde işlerinin açılacağına, iş alanında programsız çalışmanın ve planlara uymamanın neticesinde itibarın zedeleneceği durumlar içine girileceğine, zaman kaybına sebep olan bir uğraşın terk edileceğine rivayet eder.

Rüyada katı sümük görmek kısmetinin hep açık olacağına, çalışma hayatında düşmanlık besleyen kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada katı sabun görmek kötü durumların ortadan kalkacağına, hayatın keyifli bir hale geleceğine, sorunlardan ve sıkıntılardan çok çaba göstermesine rağmen bir türlü kurtulamayacağına ve çok büyük üzüntüler yaşadıktan çok sıkıntılar çektikten sonra işlerinde yavaş yavaş iyileşme yaşanacağına ve para kazanmaya devam edeceğine, uzun zamandan beri kötü olan ruh halinin düzeleceğine, öz güveninin yerine geleceğine, işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına işaret eder.

Rüyada binanın en üst katına çıkmak karşısına çıkan güzel fırsatlar sayesinde hayatının tamamen değişeceğine, çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına, girilen bir işte yapılan bir hatadan ötürü çok büyük zarara düşüleceğine, her gün yeni sorunların karşısına çıkacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments