Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yokus cikamamak

Rüyada yokus cikamamak

Rüyada yokus cikamamak kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına, iş hayatında atılıma geçeceğine, kendisine büyük kar getirecek işler yapacağına, dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına, aile bireylerinden birine yardımcı olacağına, kararını verdiği bir işte çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, gönlünün ferahlayacağına, şansının açılacağına ve özellikle de kısmetinden yana yüzünün güleceğine, hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine işarettir.

Rüyada yokus cikamamak gördüyseniz:

  • Asabi gerilimleriniz ailenizden birisiyle ağız münakaşasına girebilirsiniz.

Rüyada dişinin yok olduğunu görmek sıkıntılarının son bulacağına ve her adımda daha başarılı bir kişi olup çok hızlı bir şekilde yükselişe geçeceğine, keyfinin, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, kişinin gönül hoşluğunu yakalayacağına, girdiği projelerden zararla çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada kolu yok görmek rahatsızlık yaratan kişilerin geçmişte bırakılacağına, dargın olduğunuz insanlarla yeniden barışacağınız ve aradaki küslüklerin biteceğine, sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine rivayet eder.

Rüyada parmak yok görmek uzun zamandan beri içinde bulunduğu parasal krizden alacağı destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde kurtulacağına, sosyal hayatında tanışacağı çok hayırlı bir kısmet ile güzel bir ilişkiye başlanacağına ve çok mutlu hayat sürüleceğine, rahat geçinerek yaşayacağına, maddi ve manevi olarak çok rahatlayacağı bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada evin yok olduğunu görmek gün geçtikçe daha büyük kazançlar elde edeceğine, girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına, çocukları ve torunları ile güzel günler geçireceğine, tüm dileklerin tutacağına, çalışmaların, projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine işarettir.

Rüyada eli yok görmek yaşanan zararların ortadan kaldırılacağına, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine, yapılan çalışmaların heba olacağına, annesi hayattayken ona karşı sevgisini ve ilgisini en iyi şekilde gösterip, ahirette de bu davranışlarının mükafatını alacağına tabir olunur.

Rüyada yokus tırmanmak attığı adımların boşa gideceğine, kendisini çaresiz ya da güçsüz hissetmeyeceğine, bilinçli şekilde hareket etmeye gayret göstereceğine işaret eder.

Rüyada dünyanın yok olduğunu görmek rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, kendisini tatsız bir durumun ortasında bulacağına, insanların birbirine kenetleneceğine ve sımsıkı sarılıp, bir daha kopmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada burnunun yok olduğunu görmek beraberinde pek çok arzusuna ulaşacağına, başının derde gireceğine, onunla gönül ve fikir birliği edeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments