Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kaşlarının kalın olduğunu görmek

Rüyada kaşlarının kalın olduğunu görmek

Rüyada kaşlarının kalın olduğunu görmek işlerinde bolluğun, bereketin ve verimin olacağına, her zaman şükür içinde olacağına, sorun yaşanan bazı konuların çok kazançlı bir şekilde ortadan kaldırılacağına, yaşanacak kötü bir olayın sonrasında kişi için hayırlara vesile olacağına, kırgınların ve küskünlerin barışacağına, çeşitli küçük sıkıntılardan kurtulup rahata ereceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, sabır ve azim göstermesi sayesinde hayırlı bir iş hayatına ve mutlu bir evliliğe sahip olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kaşlarının kalın olduğunu gördüyseniz:

  • Görevlerinizi ihmal etmeniz veya bazı kişileri hayal kırıklığına uğratmanız durumunda problemler çıkabilir.

Rüyada kaşının kalınlaştığını görmek aşkının meyveleri olarak da çocuklarını kucağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, çok sıkıntılı zamanları kolay bir şekilde atlatacağına, kendisine uygun bazı projeler gerçekleştirerek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada kaşları kalın görmek tartışmaların kavgaya döneceğine ve bu yüzden sevdiği ve değer verdiği birisi ile çok büyük bir ayrılık yaşayarak çok büyük bir üzüntü duyacağına, helal kazanç yerine, hile ile mal elde edeceğine, şans, kısmet, başarı ve zenginlik getireceğine inanılır.

Rüyada kalın kaşlı olduğunu görmek yarınlarının kendisine hayır ve mutluluk getireceğine, aksilikler yüzünden kısa sürede büyük kazanç getirecek bir işin elden kaçacağına, kısmetin kapanacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, planların boşa gideceğine, işlerin aksayacağına, kötü bir kişi yüzünden zarara uğranacağına, tartışmalı bir durumla karşı karşıya kalınacağına, yakın bir arkadaştan ihanet görüleceğine alamet eder.

Rüyada kaşlarının kalın olduğunu görmek eğitim hayatında çok üst kademelere çıkacağına, maddi durumunu düzeltebilmek için programlı şekilde hareket edeceğine, aksiliklerin aşılacağına tabir olunur.

Rüyada kaşı kalın görmek büyük kazançlar elde edileceğine, herkesin şaşırtılacağına, yıpratıcı ve zor da olsa illaki atlatılacağına, gayrimenkul işiyle ilgili bir ortaklık kurulacağına işaret etmektedir.

Rüyada kaşlarının kalınlaştığını görmek elinde bulunan imkânlar sayesinde yetenekli bulduğu ve çok sevdiği bir kişiye bir işe girmesi için çok büyük yardımlarda bulunacağına, o kimselerden menfaat göreceğine, bir daha sanki hiç gülemeyecek, mutlu olamayacak ve güzel günler yaşayamayacak hissine kapılacağına yorulmaktadır.

Rüyada kalın kaşlı adam görmek maddi ve manevi olarak büyük zararlar göreceğine bu durumlardan ötürü çok zor zamanlardan geçerek iflasın eşiğine geleceğine ancak eş, dost ve akrabalarından alacağı yardım sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, çözümlere ve şifaya kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kendini kalın kaşlı görmek eline geçen bütün işleri kara geçireceğine, neredeyse görülmemiş büyük başarılara imza atacağına, işlerin eski haline döneceğine, kötülüklerden uzaklaşacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments