Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kalın kaşlı adam görmek

Rüyada kalın kaşlı adam görmek

Rüyada kalın kaşlı adam görmek çok rahat bir döneme gireceğine, hangi yolu seçerse seçsin sonucun kendisi için güzel olacağına, ekonomik olarak büyük darbe alacağına, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına, bir sebeple kendisine dikkat etmesi daha soğukkanlı davranması ve gelen bütün sorunların ve sıkıntının Allah’tan geldiğini düşünmesi gerektiğine ve bu sayede kendisini kısa bir zaman içinde toparlayacağına, yeni mallara sahip olacağına, sorunlarından bu sayede kurtulacağına, neşeleneceğine yorulmaktadır.

Rüyada kalın kaşlı adam gördüyseniz:

  • Bardağın dolu tarafını önemsemekte fayda var.

Rüyada kalın kaşlı adam görmek rüya sahibinin pek çok zorlukla ve musibetle mücadele etmek zorunda kalacağına, zarar edeceğine, mutluluğundan olacağına, iş hayatında çok büyük ilerleme kaydedileceğine, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine ve sevinçli haberler alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada kaşı kalın görmek işlerde meydana gelen aksamalardan ötürü maddi olarak zarara uğranacağına, bir sebeple dönünce hepsiyle ayrı ayrı hasret giderileceğine ve bir daha uzak kalmamak için elden ne geliyorsa yapılacağına, ibadete ağırlık verileceğine, sorunların halledilebilmesi için büyük fedakarlıklarda bulunulacağına işaret eder.

Rüyada kaşlarını kalın görmek işlerin günden güne kötüleşeceğine, işten kaçmayacağına ve alnının teriyle kazancını elde edeceğine, mutsuz olacağına işarettir.

Rüyada kalın kaş görmek yeni ve daha büyük hedeflere göz dikileceğine, toplum içindeki yerin değerleneceğine, yaşanan olaylardan herhangi bir sorun olmadan ve çok büyük ve üzücü durumlara düşmeden kurtulacağına yorulur.

Rüyada kaşlarının kalın olduğunu görmek bir sebeple ruhen güçsüz düşüleceğine, baş ağrıtacak, huzur, neşe ve keyif kaçıracak olayların yaşanacağı, geleceğinin parlak olacağına alamet eder.

Rüyada kaşların kalınlaştığını görmek hastalar için şifaya yorumlanan rüya, aksiliklerin, nazarların ve uğursuzlukların kişiyi terk edeceğine, bir sebeple bazı kişilerle görüşüp çıkış yolları arayacağına, yapılan bir hatanın kısa süre içinde düzeltileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kaşının kalınlaştığını görmek çok daha rahat bir hayata kavuşacağına ve kendinden emin bir kişi olarak yaşamına devam edeceğine, çok daha büyük sorunlar yaşayacağına, elindeki imkanların artacağına, daha sık alışveriş yapmaya, konsere ve sinemaya gitmeye, dışarıda yemek yemeye ve eğlenmeye fırsat bulacağına ve böylece hayatın kendisi için çok daha keyifli hale geleceğine işarettir.

Rüyada kalın kaşlı olduğunu görmek şansının döneceğine ve kısmetlerinin de açılacağına, talihin yüzlerine güleceğine, insanlarla arasında iyi geçimin sağlanacağına, kinin ve düşmanlığın giderileceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments