Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini kalın kaşlı görmek

Rüyada kendini kalın kaşlı görmek

Rüyada kendini kalın kaşlı görmek bunun için gerekli olan tüm fırsatlara sahip olacağına, çok hayırlı işlere girileceğine, anlaşmazlıkların tatlıya bağlanacağına, duygularının karşılık göreceğine, hayallerinin, beklentilerinin ve ideallerinin de gerçekleşeceğine, şansın yüze güleceğine, elindeki parayı doğru yatırımlarda kullanarak kısa zamanda ev ve araba alacağına, Allah’ın sevgili kullarından olduğuna alamet etmektedir.

Rüyada kendini kalın kaşlı gördüyseniz:

  • Doğru değerlendirmenizde fayda var.

Rüyada kalın kaşlı olduğunu görmek sağlıkla ilgili yaşanan bir sorunun düzeleceğine ve rahat  bir nefes alınacağına, üzerine düşen bazı çalışmaları yakın zamanda gerçekleştireceğine, bazı bilgili kişiler ile gireceği projelerde çok büyük başarılara imza atacağına, ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kaşının kalınlaştığını görmek az ama öz insanla görüşme kararı alacağına, eşlerin ayrılacağına, desteksiz kalacağına işaret eder.

Rüyada kaşlarının kalınlaştığını görmek şansın kaçacağına, yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine ve kalp kırıklığı yaşatacak bir olayla karşılaşılacağına, çok büyük üzüntüler yaşanacağına yorulur.

Rüyada kaşların kalınlaştığını görmek kurulu düzenin yıkılacağına, uzun bir zamandan beri istenilen bir şeye sahip olunacağına, sorunlarla ve maddi sıkıntılarla dolu bir dönem geçireceğine, uğradığı haksızlık yüzünden insanlardan soğuyacağına tabir olunur.

Rüyada kendini kalın kaşlı görmek huzurunun ve mutluluğunun yerine geleceğine, yüzünün kızaracağına, eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına işarettir.

Rüyada kaşı kalın görmek rahat şekilde geçineceğine, çok zor zamanlar geçirileceğine, verilen sözlerin yerine getirilememesinden ötürü güvenin sarsılacağına, emrinde çok sayıda insan çalıştırılacağına inanılır.

Rüyada kalın kaş görmek borç batağına düşeceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, çok zor bir duruma düşeceği bir olayla karşılaşacağına, çevresindeki bazı insanlardan büyük bir ihanet göreceğine delalettir.

Rüyada kaşları kalın görmek yalana dolana itibar ve tenezzül etmeyeceğine, anne ile ilişkilerin eski haline döneceğine, borçlarından kurtulacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments