Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kaşları kalın görmek

Rüyada kaşları kalın görmek

Rüyada kaşları kalın görmek ettikleri duanın kabul olacağına, kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine ve büyük bir mutluluk ve sevinç yaşayacağına, elde avuçta olan malın mülkün bir sağlık sorunu için harcanacağına, aldığı dualar sayesinde işlerinin açılacağına, rakiplerinin üzüleceğine, ardından imkânlarını kullanarak bu sıkıntıdan kurtulacağına, kararını verdiği bir işte çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, kırıldığı bir kişi ile arasını düzeltmek için çok büyük bir çaba göstereceğine, müşterilerinin çoğalacağına, mutluluktan ayakların yerden kesileceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda sona ereceğine, yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine, uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra Allah’ın izni ile şifa bulacağına delalettir.

Rüyada kaşları kalın gördüyseniz:

  • Romantizm sevgi temalı ilişkilere iyi gelebilir.

Rüyada kaşı kalın görmek sevindirici ve mutluluk verici bir şey duymaya, kişinin maddi gelirinin çok düşeceğine, aile içinde de maddi konulardan kaynaklanan sevimsiz konuşmalar ve tartışmalar yaşanacağına, sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde sorunlarından kurtulacağına delalettir.

Rüyada kaşların kalınlaştığını görmek eşlerin arasının bozulmasına sebep olacağına ve parasal bir sıkıntıya yol açacağına ancak daha sonra gelecek bir yardım ya da alınacak bir destek sayesinde işlerin yoluna gireceğine, kazancın gittikçe artacağına, maddi açıdan çok iyi bir seviyeye gelineceğine, maddi olarak rahatladığı bir dönemde büyük ve hayırlı bir ortaklık kuracağına tabir olunur.

Rüyada kalın kaş görmek işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine ve hayatına sakinliğin hâkim olacağına, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına işarettir.

Rüyada kaşlarının kalınlaştığını görmek çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, kişinin güzel bir yaşama kavuşacağına, sıkıntılarının bir bir çözüleceğine ve yaşadığı bir hastalık varsa şifa bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada kaşları kalın görmek bir sebeple hiç olmadığı kadar zor durumlara düşeceğine, ancak o zaman rahat bir nefes alacağına, çok iyi yatırımlar yaparak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine ve mal mülk sahibi olacağına delalettir.

Rüyada kalın kaşlı adam görmek bir kimseye iftira atıp, arkasından gıybet edeceğine, fesat ve kötü kimselerden olacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine, işinde başarılı olacağına, özel hayatında gerçek ve kalıcı saadeti bulacağına, dünya nimetlerinden çok daha fazlası ile nasipleneceğine delalet etmektedir.

Rüyada kaşlarının kalın olduğunu görmek yaptığı hiçbir şeyden zevk alamayacağına, güvenilir olmayan, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına, çok huzurlu ve mutlu bir ömür süreceğine işaret etmektedir.

Rüyada kalın kaşlı olduğunu görmek girilen bir işten ötürü uykusuz zamanlar geçirileceğine, hakkın huzurunda el açıp dua ederek tövbekâr olacağına, amaçların gerçekleştirilemeyeceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments