Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kaşının kalınlaştığını görmek

Rüyada kaşının kalınlaştığını görmek

Rüyada kaşının kalınlaştığını görmek eğlenceli ve hoş günler geçireceğine, kimseye borçlanmayacağına bilakis sahip olacağı bolluğu çevresindekilerle de paylaşacak kadar kazanacağına ve ticarette önemli bir kimlik kazanarak, garanti olacak bir yer edineceğine, cevabın olumlu olması halinde çok istenen bir işe girileceğine eğer cevap olumsuz olursa yeni bir çalışmaya başlanacağına, birlikte kâh ağlayacağına, şifanın kısa sürede ve hızla geleceğine, kazancının günden güne artacağına, sorunlarının ortadan kalkacağına, üzüntülerin mutluluğa döneceğine, bunun kendisine büyük güç vereceğine, saygınlığını yitireceğine delalet eder.

Rüyada kaşının kalınlaştığını gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin bazı işleri halletme biçimlerini anlamaya çalışmanız yeni yetenekler edinmenizi veya kafanızı rahatlatmanızı sağlayabilir.

Rüyada kaşları kalın görmek bilge ve kudretli kimselerle karşılaşılacağına, emrinde insan çalıştıracağına, onları kendisinin yönetip, yönlendireceğine, haneye bolluk ve bereket dolacağına tabir olunur.

Rüyada kalın kaş görmek evlat sahibi olamayanların evlada kavuşacağına, ortaklık kurulan bir kişiden gelen yardım ya da desteklerle kurtuluşa erileceğine, kendisine fırsatlar yaratacağına yorulur.

Rüyada kaşı kalın görmek o kimsenin başının dertte olduğunu öğreneceğine ve yine o insanın tatsız olaylarla karşılaşacağına, borçlanarak bazı işlere atılacağına, elindekileri de yitireceğine, malının ve parasının da hiç olmasına neden olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kalın kaşlı olduğunu görmek yardım isteyen kişilere yardım edileceğine, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı bir yuva kurulacağına, rakip olarak görülen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, hayatın mutluluk içinde geçeceğine, eline geçen bir miktar parayı çok büyük zarara uğradığı bir işten kurtulmak için harcayacağına alamet eder.

Rüyada kaşlarının kalınlaştığını görmek sorunlarının ve problemlerinin çözüleceğine, hayata karşı bakışının olumlu yönde değişeceğine, yaşam şartlarının iyileşeceğine, imkânlarının çoğalacağına, eğer sorunları varsa en kısa zamanda bu sorunlara çözüm bulacağına ve hastalık yaşanıyorsa bu hastalığına şifasının Allah tarafından en kısa sürede gönderileceğine, hayatında meydana gelecek güzel gelişmeler sayesinde huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, asılmış olan yüzünün gülmeye başlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kalın kaşlı adam görmek sıkıntıların aşılacağına, hayırlı bir şekilde başlayan bazı projelerin zarar ederek yarıda kalacağına, kişinin kimseye muhtaç olmayacağına, el açmayacağına, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine alamet etmektedir.

Rüyada kendini kalın kaşlı görmek güzel günler için çalışılacağına, işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, ortaklar arasında bazı tartışmaların meydana geleceğine, atılan adımlar sayesinde işlerin çok büyük başarılar getireceğine, sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına tabir olunur.

Rüyada kaşların kalınlaştığını görmek zor zamanlar yaşanacağına, hedefine ve amacına giden yolda bir an bile vazgeçmeden, yılmadan, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine, çok büyük üzüntüler yaşadığı ve kendisini bu yüzden çok yıprattığı için uzun bir süre boyunca ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçeğe çevireceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments