Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kaşlarının kalınlaştığını görmek

Rüyada kaşlarının kalınlaştığını görmek

Rüyada kaşlarının kalınlaştığını görmek sıkıntılı ve sorunlu bir işe girdiği sırada durumunu düzeltmek için birisinden çok büyük miktarda bir borç alacağına, kötü günlerinde bu kimselerin kendisine destek vereceğine, kişinin başarısızlıklar ve hayal kırıklıkları yaşayacağı buna mukabil sevdiğinden yana hayır göreceğine, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, büyük sorunlar yaşamadan, hayatını tatlı bir huzur içinde geçireceğine, şansın, kısmetin ve başarının engelleneceğine, kavgaların ve anlaşmazlıkların baş göstereceğine, birlikte bazı işler yapılacağına delalet eder.

Rüyada kaşlarının kalınlaştığını gördüyseniz:

  • Harcamalarınızda rahat davranabilirsiniz.

Rüyada kendini kalın kaşlı görmek sorunlarının iş konusunda büyük deneyimlere sahip bir kimseden alacağı yardım sayesinde çözüleceğine, kudret ve hidayet sahibi olacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına ve deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek fırsatlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kaşının kalınlaştığını görmek can sıkıntısının geçeceğine, ilişkileri veya evlilikleri boyunca kadının söz sahibi olacağına, zaman zaman kişiyi ezeceğine, içinin kıpır kıpır olacağına, mutluluk ve heyecandan da yerinde duramaz hale geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada kalın kaşlı adam görmek zorlukların ve çilelerin azalacağına, işlerindeki bereketin, bolluğun, verimin kaçacağına, huzur, bolluk ve bereket geçireceğine yorulur.

Rüyada kaşlarını kalın görmek hep içinde şüphelerin ve sıkıntıların kalacağına, büyük tartışmalar yaşanacağına, çok kötü durumlara düşüleceğine rivayet eder.

Rüyada kaşların kalınlaştığını görmek makbul olan mallara kavuşacağına, hayatının bir anda renkleneceğine, kıskançlık yapan birinin haneden uzaklaştırılacağına alamet etmektedir.

Rüyada kaşı kalın görmek kendini beğenmiş ve biraz ters bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, çok hayırlı işlere imza atacağına, yeni bir eğitim kurumuna girileceğine, çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına yorulur.

Rüyada kalın kaşlı olduğunu görmek adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, önemli işler yapacağına, yüksek makamlara geleceğine, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, bu kişiler sayesinde yeni bir çevreye gireceğine, ticari faaliyetlerinin artacağına, iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına, sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine işarettir.

Rüyada kalın kaş görmek atılacak adımın tüm hayatını değiştireceğine, bugüne değin fark edilmeyen yanlarını ortaya çıkararak pek çok kişiyi kendisine hayran bırakarak şaşırtacağına, şansının yeni işler konusunda ileri gideceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments