Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kaşı kalın görmek

Rüyada kaşı kalın görmek

Rüyada kaşı kalın görmek uzun bir süre boyunca rahatsızlık yaratacak bir kişinin iş hayatında sürekli rüya sahibinin karşısına çıkacağına, maddi sorunlar olmadan, sakin ve huzurlu bir durum içinde olunacağına, muradına ereceğine, sevdiğine kavuşacağına, sıkıntıların ve dertlerin artacağına, rahat ve güzel bir çalışma ortamı kurup daha çok proje üreteceğine, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, hayatın çok daha kolay ve güzel hale geleceğine, zor zamanların geride kalacağına, uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine yorulmaktadır.

Rüyada kaşı kalın gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kimselerin yaklaşımlarını daha olumlu değerlendirmelisiniz.

Rüyada kalın kaşlı olduğunu görmek yaşamındaki herşeyin tersi şekilde ilerleyeceğine, çözüm yolları bulamayacağına, ona özlemle sarılacağına, tüm özlemini gidereceğine alamet eder.

Rüyada kaşlarının kalın olduğunu görmek hiçbir eksiğinin olmayacağına, hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine, hayırlı kararlar verileceğine, bu kararlar sayesinde işlerin daha iyi bir hal alacağına, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine inanılır.

Rüyada kaşların kalınlaştığını görmek var olan borçların kısa bir zamanda ödeneceğine, bu sayede az da olsa feraha çıkılacağına, rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, evli ise istediği ve arzu ettiği şeylere kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kaşlarının kalınlaştığını görmek yetki ve imza sahibi olacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına rivayet eder.

Rüyada kalın kaş görmek rahatsızlık veren durumlarla muhatap olunacağına, ortaya konulan çalışmalar yüzünden büyük maddi zarara uğranacağına, bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, ağız tadını kaçıracak bir ortama girileceğine, kız çocuğunun olacağına, anne baba duaları sayesinde işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada kaşları kalın görmek bir takım olaylar karşısında doğru seçimler yapamayacağına, sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına, kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine, gelirinin garanti olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kaşı kalın görmek deniz kirli ise bu durumda da kayıplar yaşanacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine, keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına, hem mal ve para kaybedeceğine hem de yüzünü yere eğdirecek işlere bulaşacağına işarettir.

Rüyada kaşının kalınlaştığını görmek üstüste kazanacağı başarılar sayesinde prestij sahibi biri olacağına ve projelerinin beklenenden daha fazla ilgi göreceğine, arasında düşmanlık olan kişilerle düşmanlığı ve küslüğü kaldıracağına, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments