Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kaşlarını inceltmek

Rüyada kaşlarını inceltmek

Rüyada kaşlarını inceltmek kısa süre içinde hiç tahmin edemeyeceği kadar büyük bir mevkiye terfi edileceğine, bolluk içinde yaşanacağına, sorunların ortadan kalkacağına, bolluk ve bereket elde edeceğine, iyi insan olmaktan vazgeçileceğine, eline büyük fırsatlar geçeceğine, beklentilerin boşa çıkmayacağına, dargınların ve kırgınların barışacağına, kötülerin uzaklaştırılacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada kaşlarını inceltmek gördüyseniz:

  • Biraz öz hesaplara göz atın.

Rüyada kaşları ince görmek aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına ve çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına işaret eder.

Rüyada kaşını inceltmek nazarların ve uğursuzlukların kişiyi terk edeceğine, hata yapmaya deva etmesi halinde hem ailesine, hem de kendisine manevi açıdan zarar vereceğine, yaptığı çalışmaların beklenenden daha fazla kazanç getireceğine, kıskanç birisini haneden uzaklaştıracağına yorulur.

Rüyada kaşını ince görmek elinde bulunan imkânlar ile çok iyi işlere imza atacağına ve rahat edeceği bir döneme gireceğine, yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına, işitilecek kötü sözler ve hakaretler yüzünden kalp kırıklığı yaşanacağına delalettir.

Rüyada kaşı ince görmek şansın ve kısmetin kapanacağına, ayağını yorganına göre uzatmaması ve önlem almaması halinde icra gibi kötü bir olay yaşanacağına, gerekli ve gereksiz olarak bu dönüp dolaşıp bu işe kendisini kaptıracağına delalet etmektedir.

Rüyada kaş incelmesi görmek zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, hastalıklarının ve maddi sıkıntılarının çözüleceğine, hasret giderileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kaşlarını ince almak bir sebeple rüya sahibinin tekin olmayan kişiler ile sorun yaşayacağına ve bu sorun yüzünden aradaki bağların epey bir gerileceğine, dileklerinin gerçekleşeceğine, elindeki kazancın büyük kısmını borçlara harcayacağına, oturduğu semtte bir dedikoduya maruz kalacağına ve epey zor zamanlar geçireceğine rivayet eder.

Rüyada ince kaş görmek eğer bekarsa, hayırlı bir erkek ile evleneceğine ve ondan sürekli yardım görüp, iyi anlaşacağına, sıkıntıların, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, tabiri caizse dağ gibi büyüyeceğine, sevdiklerinin kendisini terk edeceğine, ağız tadının da kaçacağına, çok üzücü olaylar işe karşılaşacağına, bu durumlardan kurtulmak için çok sevdiği ve değer verdiği kişilerden destek isteyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kaşlarını inceltmek bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceğine, kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine ve oturduğu makamın da sarsılmayacağına, istemeden birçok fırsatı kaçıracağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments