Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ince kaş görmek

Rüyada ince kaş görmek

Rüyada ince kaş görmek zevki sefa içinde olacağına, büyük tartışmalara gireceğine, mutlu ilişkiler kuracağına, sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, zamansız gelecek olan bir haber ile iş ortaklığının bitirileceğine ve çeşitli sorunlarla boğuşmak zorunda kalınacağına, ekonomik olarak zayıflayacağına, gelirini artırdığı için sevdiklerini de mutlu etme şansı bulacağına, mallarının artacağına, şansının açılacağına, hayatının eğlenceli ve güzel hale geleceğine rivayet eder.

Rüyada ince kaş gördüyseniz:

  • Yeni şeyler denemek yerine, geleneksel veya alışılmış şeylerde yenilikler yapmak ya da yeni düzenlemelere gitmek, herşeyde değişiklik yapmaktan daha mantıklı sonuçlar ortaya çıkartabilir.

Rüyada kaşları inceltmek elinde bulunan imkanları kullanmaya çalıştığında birçok sorunla karşılaşacağına, isteklerine ulaşmak konusunda muvaffak olacağına, çok huzurlu ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine inanılır.

Rüyada kaşlarını ince almak işlerinin çok zor bir durumda kalacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulacağına, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşılacağına inanılır.

Rüyada kaşları ince görmek uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa zamanda ulaşacağına ve çok büyük kazanç elde edeceğine, hayırlı olan mallara ve paraya kavuşacağına, olumsuzlukların peşin sıra geleceğine delalet eder.

Rüyada erkekte ince kaş görmek parasız ve işsiz kalacağına, onlarla bir araya gelip, hem moral hem de çareler bulacağına, hayatının güllük gülistanlık olacağına ve kişinin yüzünün artık güleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kaşını inceltmek çok büyük atılımlar ve çalışmalar gerçekleştireceğine, hayalindeki herşeye yakın zaman içinde kavuşacağına, yeni bir işe girileceğine, kazancın büyük bir kısmının Allah yolunda kullanılacağına, rızkının, malının, sağlığının ve keyfinin bir ömür süreceğine alamet etmektedir.

Rüyada kaş inceltmek sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine, büyük sıkıntılar ve sorunlar çekeceğine ve bu yüzden neredeyse hastaneye düşme ya da özgürlüğünü kaybetme tehlikesi ile karşı karşıya kalacağına, buna rağmen içinde barındırdığı pişmanlık yüzünden kendisini hiç affetmeyeceğine, çok sevdiği kişilerden uzak duracağına tabir olunur.

Rüyada kaşlarını incelmiş görmek tehlikeli sayılabilecek ortamlara veya işlere girişileceğine, elinde bulunan mal ve mülk sayesinde kendisine çok güzel bir gelecek oluşturacağına, yakın zamanda epey yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, hayırlı kişiler ile dostluk kurulacağına yorulmaktadır.

Rüyada ince kaş görmek yaşam tarzında büyük değişiklikler yapılacağına, ona göre davranacağına, sağlığıyla ilgili olarak pek sorun yaşamayacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments