Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kaş incelmesi görmek

Rüyada kaş incelmesi görmek

Rüyada kaş incelmesi görmek gelecekte önemli, büyük ve güzel işler yapacağına, maddi açıdan çok sorunlu bir döneme gireceğine, hak yolundan ayrılacağına, sıkıntılarının biteceğine, başarısının ve mutluluğunun önündeki engellerin kalkacağına, sıkıntı çekilen olayların kısa süre içinde çok sorun yaratacağına, işlerinin artacağına, çok büyük ve sorunlu olaylar yüzünden çok yıpranacağına, ne de derdin kişinin yanına uğramayacağına tabir olunur.

Rüyada kaş incelmesi gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişiler sizi anlamakta zorlanabilir veya yavaş idrak eden kişilere karşı sabır göstermeniz gerekebilir.

Rüyada kaşları inceltmek yardım etmek isteyen kişilerin yardımlarını geri çevireceğine, düşmanı yenmeye, rakibi alt etmeye, derdin sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada kaşlarını incelmiş görmek çekilen sıkıntıların son bulacağına, evli ise çocuk sahibi olacağına, kısa süre içinde hayal ettiği şeylere kavuşacağına delalettir.

Rüyada ince kaş görmek çektiği eziyetle baş başa kalacağına, kime gideceğine, malının da eksilmeyeceğine, çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına ve kendisini kısa bir zaman içinde çok iyi yerlere getirecek işler gerçekleştireceğine işaret eder.

Rüyada kaş incelmesi görmek yaptığı iyiliğe karşılık kötülük göreceğine, büyük atılımlar yaparak epey kazanç getirecek çalışmalar ortaya koyacağına, kişinin tüm endişelerinin, korkularının ve kuruntularının biteceğine işarettir.

Rüyada erkekte ince kaş görmek sevdiği kişiler ile çok hayırlı zamanlar geçireceğine, iş hayatında herhangi bir zarar görmeden çok büyük ve başarılı işlere imza atacağına, iş hayatında büyük başarılar kazanacağına ve rakiplerinin ulaşamayacağı kadar iyi ve kazanç getirecek işlere gireceğine, yapılan yanlışlardan dönülerek çok daha sakin ve aklı başında bir hayat sürdürüleceğine delalet eder.

Rüyada kaşları ince görmek içinden çıkılamaz hallere düşeceğine, ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine ve yaşayacağı kararsızlık nedeni ile çok yıpranıp mutsuz olacağına, ayrı düşmüş kişilerin buluşacağına, sorunların yakın bir zaman içinde kesin çözüme kavuşacağına, dertlerin biteceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada kaşını ince görmek kendisini çekemeyen kişilerin kendisi hakkında çeşitli dedikodular ettiklerini duyacağına, uzun zamandan beri çok istediği bir şeyin büyük bir çaba göstermesine ve çok emek vermesine rağmen bir türlü gerçekleşmeyeceğine, ortaklar arasında üzüntü duyulacak olaylar yaşanacağına, yarar sağlayanların ise çok küçük bir kazanç getireceğine işarettir.

Rüyada kaşı ince görmek çocuklarının ve torunlarının hep çevresinde bulunacağına, işlerinin zarara uğrayacağına, iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments