Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kaşını inceltmek

Rüyada kaşını inceltmek

Rüyada kaşını inceltmek mesleki kariyerini daha iyi hale getirmek için bir müddet yurt dışında yaşayacağına, başarısız olacağına, sahip olduklarının kıymetini bilmeyişi nedeni ile elindekileri ve avucundakileri kaybedeceğine, hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına, diz dize ve yanak yanağa yaşayacağına, ilerleyeceğine ve kalkınacağına, önemli bir dönüm noktasına ve kişinin geçmiş yaşamından çok daha iyi koşullarda bir hayata sahip olacağına, üzgün, mutsuz ve moralsiz olacağına, kazanılacak ve ele geçecek paraya delalettir.

Rüyada kaşını inceltmek gördüyseniz:

  • Başkalarının yaklaşımlarına yorum getirmemeye çalışın.

Rüyada kaşı ince görmek bir sebeple hem moral kaybına hem de hayalkırıklığına yol açılacağına, tartışmaların ve sorunların ortasında kalacağına, eğitim hayatında başarıların artacağına tabir olunur.

Rüyada kaşlarını inceltmek endişe duyulan olayların düzeleceğine, sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, hastalıkların son bulacağına, iş hayatında büyük başarılar kazanacağına, büyük umutlarla girilen bir işin sorunlarla devam edeceğine ve endişeli bir bekleyişin başlayacağına işaret eder.

Rüyada kaşlarını ince almak bir daha da hayatı boyunca bu imkânı elde edemeyeceğine, çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine, olumlu gelişmelerle karşılaşacağına işarettir.

Rüyada ince kaş görmek resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, deneyimli biri ile ortaklık kuracağına, dileklerin kabul olacağına alamet eder.

Rüyada kaşları ince görmek dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına ve rahata erileceğine, ana baba sözü dinlemeye, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine alamet eder.

Rüyada kaşları inceltmek kazancının bereketli olacağına ve hayatı boyunca hiçbir zaman parasızlık çekmeyeceğine, bazı sorunların aile bireyleri arasında tartışma yaratacağına, hayır, iyilik ve güzellik bulacağına işarettir.

Rüyada erkekte ince kaş görmek aynı zamanda rüya sahibinin, ikiyüzlü insanlarla karşılaşacağına, böylece eline geçen bir miktar para sayesinde işlerini hiç olmadığı kadar iyi şekilde sürdüreceğine ve sevdiği kişileri de yanına alarak çok başarılı işlere imza atacağına, yokluk ve geçim sıkıntısı ile geçen günlerinin de tamamen biteceğine delalettir.

Rüyada kaş inceltmek kırılan kalbin onarılacağına ve kırgınlık yaşanmış bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, kariyerinin herkesin kolaylıkla elde edemeyeceği nitelikte olacağına, böylelikle ezilmeden ve yıpranmadan rahat bir iş hayatı olacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments