Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kaşları ince görmek

Rüyada kaşları ince görmek

Rüyada kaşları ince görmek sorunların, sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına, hasta olan yakınının ölüm haberini alacağına, büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine, hayırlı kişiler ile arkadaşlıklar kurularak çok güzel çalışmalar yapılacağına, kazancın her geçen gün daha da çoğalacağına, bazı kişilerin kalbini kıracağına, ağızdan çıkacak bir söz nedeni ile geri dönülmeyecek bir yola girileceğine ve bunların sonuçlarının kişinin tüm özel hayatına, iş hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına, ancak yaşanacak bazı mali krizler yüzünden yakın bir zamanda sıkıntıya düşeceğine ve zarara uğrayacağına, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada kaşları ince gördüyseniz:

  • Olayların olumlu taraflarını görmeye çalışmanız veya bir süredir oldukça kötü bir seyir izleyen veya sizi zor durumda bırakan konulara pozitif yaklaşmanız daha faydalı sonuçlar elde edilmesini sağlayabilir.

Rüyada kaşlarını inceltmek ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine, iş ortamında kişiyi kendi menfaatleri doğrultusunda yönlendirmeye çalışan bir amirle ters düşüleceğine, darlığa ve yokluğa düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kaşlarını ince almak uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, üzüntülerin sona ereceğine, hem geleceğinin güzel olacağına, korkulan bir şeyin başa geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada erkekte ince kaş görmek itibarlı ve saygın bir kimse olacağına, mutlu günlerin yaşanacağına, yaşanan zor günlerin biteceğine, ferahlığa çıkılacağına işaret eder.

Rüyada kaşları inceltmek kırgınlık yaşanacağına ve tartışmalı günler geçirileceğine, iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına, yıllardan beri biriktirdiği parayla edindiği tecrübeyle girdiği işi deyim yerindeyse zirveye çıkaracağına rivayet etmektedir.

Rüyada kaşlarını incelmiş görmek sevdiği kişiler ile arasında sorunlar yaşanacağına, hafifleyeceğine, sırtındaki yükten kurtulacağına, eğitim hayat ile ilgili olarak bazı adımlar atılacağına işarettir.

Rüyada kaşı ince görmek en olunmaz yaralarının kapanacağına, en büyük acılarının dineceğine, iş konusunda da yüzünün gülmeyeceğine, işlerin çok iyi bir hal alacağına alamet eder.

Rüyada kaş incelmesi görmek atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, gittikçe çıkmaza düşeceğine ve hızlı bir şekilde düşüşe geçerek dibe vuracağına, karşılaşılsa bile çok kısa bir sürede üstesinden gelineceğine, yaşanan eksikliklerin giderileceğine ve çok büyük ve güzel işlerde başarı kazanılacağına inanılır.

Rüyada kaşları ince görmek ufak girişimlerde bulunup büyük karlar elde edeceğine, maddi anlamda kendisini toparlayacağına, sıkıntılı ve sorunlu olunan zamanlarda büyük bir istekle ortak olacağına, çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments