Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kaşlarını ince almak

Rüyada kaşlarını ince almak

Rüyada kaşlarını ince almak büyük işlerin ortaya konulacağına, fakat rahatsızlıklarının tamamen ortadan kalkmayacağına, yaşamına huzurun, sıhhatin, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına bu sayede keyfinin yerine geleceğine, sağlık sorunlarının biteceğine ve borçlarını yakın zamanda kapatacağına, hayırlı bir haber alınacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, zararların telafi edileceğine, yeni bir işe geçiş yapılacağına, zaferi ve başarıyı göğüsleyeceğine rivayet eder.

Rüyada kaşlarını ince almak gördüyseniz:

  • Eskiden tanıdığınız bir kişiyle tekrar biraraya gelebilirsiniz.

Rüyada kaşı ince görmek aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, sevdiği kişi ile arasına kara kedi gireceğine, yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına, en yüklü borçlarının rahatlıkla ödeneceğine yorulmaktadır.

Rüyada ince kaş görmek sevilen ve güvenilen biriyle girilecek bir tartışma sonrasında tüm görüşmelerin kesileceğine, bir süre belini doğrultamayacağına, işini layığı ile yerine getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada kaşlarını ince almak çok şeffaf bir şekilde çalıştığı için insanlar tarafından çok saygın bir kişi olarak sevilip sayılacağına, başarıya giden yolların önünde bazı engeller olacağına, hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına, hayırlı gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşanacağına, kazancın artacağına ve huzurlu, rahat ve sağlıklı bir ömür sürüleceğine alamet eder.

Rüyada kaşları ince görmek uzun bir zaman önce büyük bir tartışma yaşadığı bir kişinin kendisine kurduğu tuzakları bozacağına, sorunlarını çözeceğine, rahata kavuşacağına, hiç beklenmeyen bazı sıkıntıların başgöstereceğine, yapılan onca şeye rağmen işlerin duracağına tabir olunur.

Rüyada kaşını inceltmek ortaya çıkan kötü durumlardan ötürü bazı olaylar yaşanacağına ve bu olaylardan çok etkilenileceğine, hayırlı işler yapacağına, rüya sahibinin de şölen tadında günler yaşayacağına delalettir.

Rüyada kaşlarını inceltmek kaçırılan fırsatların tekrar elde edileceğine, sıkıntıların ve parasızlığın geride kalacağına, çok büyük işlere girerek çok büyük kazançlar elde edeceğine, insanlar arasında çok tanınan biri olacağına alamet etmektedir.

Rüyada erkekte ince kaş görmek güzel gelişmeler yaşayacağına, muradına ereceğine, mesleğinde istediği başarıyı elde etme imkânı bulacağına, işlerinin sorunsuz şekilde nihayetleneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kaşları inceltmek maaşta azalmaya veya işten çıkarılmaya yorumlandığı gibi, para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine, bu dönemde kesinlikle yatırım yapılmamasının uygun olacağına, mutsuz, üzgün ve hasta olacağına, evinde kaynayan tenceresinin boş kalacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments