Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kaşını ince görmek

Rüyada kaşını ince görmek

Rüyada kaşını ince görmek kendisine büyük yararı dokunacak bazı önemli kişiler ile tanışacağına, büyük kazançlar elde ederek yardıma muhtaç insanlar için harcanacağına, yaptığı işten çıkarılacağına, deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine, iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi yerlere gelineceğine ve parada ve malda büyük miktarda artış yaşanacağına, huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağına, çok zor dönemlerin geçirileceğine, en pahalı evlerde oturacağına, en son model, en gösterişli arabalara bineceğine, iş hayatı ve eğitim hayatı konularında çok güzel noktalara gelineceğine, kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına alamet eder.

Rüyada kaşını ince gördüyseniz:

  • Bazı konularda başarı elde etmek için az çok hesaplanabilir riskler alabilirsiniz.

Rüyada kaşları ince görmek endişe ve üzüntü yaratan olayların yakın zaman içinde düzeltileceğine, işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine, manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına, çevresinin genişleyeceğine, etrafında hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, işlerin çok büyük bir çıkmaza gireceğine rivayet eder.

Rüyada kaşlarını inceltmek gerçekleştirdiği yatırımların meyvesini vereceğine, rızkının eksileceğine, herkesin hayır duasını almaya nail olacağına delalettir.

Rüyada ince kaş görmek çok sevinçli ve huzurlu günler görüleceğine, sağlıkla ilgili sorunların yakın zaman içinde tedavi edileceğine, büyük emekler vereceğine delalet eder.

Rüyada kaşlarını incelmiş görmek hayırlı bazı gelişmeler yaşanacağına, elinde çok büyük başarılar kazanacağı işler bulunduğuna ve bu işleri tam zamanında gerçekleştirdiği takdirde hatırı sayılır bir kazanç elde edeceğine, büyük bir ferahlama yaşayacağına, sevdiği kişilerin vereceği destek ve anne babasının duaları sayesinde çok hayırlı işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine ve sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup ferahlığa çıkacağına inanılır.

Rüyada kaşları inceltmek başın borçlularla belaya gireceğine, neredeyse mahkemelik olunacağına, bol kazanç elde edileceğine, insanların hayır dualarının alınacağına, geç de olsa huzura erileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kaşlarını ince almak hayalini kurduğu şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına, başarılarının artacağına böylece hayatının çok daha güzel ve keyifli bir hale geleceğine, zarar etme riskini en aza indireceğine alamet etmektedir.

Rüyada kaş incelmesi görmek kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, şansının döneceğine, kısmetinin açılacağına, yapması gereken şeyleri oturup karar vermesi ve bir plan yapması gerektiğine eğer bu şekilde hareket ederse içinde bulunduğu durumdan rahatlıkla kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada kaş inceltmek büyük çaba sarfedeceğine, kişinin bu şekilde hareket etmesi sayesinde gerçekleştireceği işin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, epey bir kazanç getireceğine ve bereketli olacağına, hayatının zorlaşacağına, rakiplerin kazanılacak başarılar sayesinde yenilgiye uğratılacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments