Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kaşını beyazlamış görmek

Rüyada kaşını beyazlamış görmek

Rüyada kaşını beyazlamış görmek aile hayatında çok kötü dönemler geçirmesine sebep olacağına, çok daha iyi başarılar kazanacağına, kendisini çok mutsuz, yorgun ve hasta hissedeceğine, kafa olarak daha rahat edileceğine, yakın zaman içinde iş hayatında gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı projeler sayesinde üst bir mevkiye terfi alacağına, çok hayırlı ve iyi insanlar ile karşılaşarak en kısa zamanda evlilik yoluna girileceğine ve rüyayı gören kişinin, temizliğine ve beslenmesine dikkat etmesi sayesinde çok sağlıklı ve uzun ömürlü bir kişi olacağına, kendine olan inancının ve güvenin karşılığını da olumlu şekilde almayı başaracağına, yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, kazancın günden güne artacağına, yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine işaret eder.

Rüyada kaşını beyazlamış gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizi en iyi şekilde kullanmanızı sağlayacak işlerle ilgilenmeli, mümkünde evde vakit geçirmeye çalışmalısınız.

Rüyada kaşını beyazlamış görmek yakın bir akrabanın çıkartacağı dedikodu yüzünden iş dünyasında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına ve oturulan muhitteki insanlardan sürekli laf işitileceğine, çevresinde art niyetli ve kem gözlü kişilerin bulunmayacağına, sonradan da haksız olduğunu göreceğine, üzüleceğine, pişman olacağına rivayet eder.

Rüyada beyaz kaş görmek attığı yanlış adımlar nedeniyle bir takım borç altına imza atacağına, uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine ya da askıya alınmak zorunda kalınacağına, kurulan büyük hayallerin yaşanan kötü ve can sıkıcı olaylar yüzünden suya düşeceğine delalet eder.

Rüyada kaş beyazlaması görmek yeni bir haneye sahip olacağına, bir sebeple çok büyük üzüntüler çekeceğine, alınacak kararları en iyi ve dikkatli şekilde hayata geçireceğine işarettir.

Rüyada kaşların beyazlamasını görmek zorlukların baş göstereceğine, dertlerin artacağına, sevdiği bir kişi ile birlikte yeni bir işe gireceğine, rahat nefes alınacak bir döneme girileceğine rivayet eder.

Rüyada kaşların döküldüğünü görmek eşler arasında bir soğukluğun baş göstereceğine, iş hayatında gerçekleştirilecek çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, borçların ödenmesi ve sorunların aşılması konusunda çok büyük bir mesafe katedileceğine alamet eder.

Rüyada kaş incelmesi görmek iş hayatında zarara uğrayan işlerini yoluna sokacağına, eski neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına, eski hayatını geride bırakıp, düzenli ve daha güvenli bir hayat yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kaşını uzun görmek çok başarılı işlere girileceğine, kısa sürede çok yol katedilecek bir döneme girileceğine, hem yıpranacağına delalet etmektedir.

Rüyada kaşları bitişik görmek özellikle bir yakının sunduğu ortaklıkla beraber ticarete atılarak başarı elde edeceğine, küs kimselerin barışacağına, başka bir şehre taşınıp yeni bir iş bulacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments