Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kaşlarını döküldüğünü görmek

Rüyada kaşlarını döküldüğünü görmek

Rüyada kaşlarını döküldüğünü görmek süzüleceğine, yatırımların hayır getirmeyeceğine ve bu uğurda harcanan sermayenin de boşa gitmiş olacağına, işinde çok büyük bereket göreceğine, zorlukların, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, yurtdışına gidileceğine, bu sayede birçok yeni bağlantı kurulacağına, hayatının güzelleşeceğine, sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine, zararın gittikçe daha da artacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine rivayet eder.

Rüyada kaşlarını döküldüğünü gördüyseniz:

  • Herşeyi hislerinizle değerlendirme meylinde olabiirsiniz.Moralinizi fazla bozmazsanız ilerde durumu toparlamanız mümkün olabilir.

Rüyada kaşını aldığını görmek sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına, atılım yapacağına, ileriye gideceğine, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına işaret etmektedir.

Rüyada kaş aldırdığını görmek sorunları başarıyla çözmeye, hem yaşama olan inancına kavuşacağına, olumsuz olaylar yaşayacağına delalettir.

Rüyada kaşının çıktığını görmek sevdiği kişilerle büyük mutluluklar yaşayacağına, çok üzüldüğü ve sıkıntıya düştüğü durumların son bulacağına, sevdiği kişi ile arasına kara kedi gireceğine işarettir.

Rüyada kaşın azaldığını görmek hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, harcadığının çok daha fazlasını geri kazanacağına, büyük kazançlar elde edileceğine ve hayal edilen şeylerin neredeyse herhangi bir zahmet çekilmeden ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kara kaş görmek kendisini adeta çocuklar gibi şen hissedeceğine, hafifleyeceğine, rahatlayacağına, huzurlu günlerin geleceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve sancılı günler yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada kaşı alınmış görmek kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine ve sıkıntılarının sürekli artacağına, kötü niyetli bir arkadaşın yol açtığı sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, hayırlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve eğitim konusunda bazı başvurular yapılacağına ve hayati bir konuda karar verileceğine, kafa dinleyeceğine ve güzel vakit geçirerek sorunlardan uzak kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada kaşı kesilmek alacağı birçok desteğe ve vereceği kararlara rağmen bir türlü kendisini toparlayamayacağına, sorunlarının yakın zaman içinde sona ereceğine, dargınların da yeniden bir araya geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada kaş bıyık görmek rakipleri mağlup edeceğine, çalışmalarının karşılığında istediği takdiri ve ünvanı almayı başaracağına, sabit geliri olacağına, geçiminin kolaylaşacağına, elinin bollaşacağına ve hayatının da güzelleşeceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments