Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kaşın yandığını görmek

Rüyada kaşın yandığını görmek

Rüyada kaşın yandığını görmek sevdiği kişiler ile arasının düzeleceğine, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına, hem bedenen hem de ruhen şifa bulacağına, dualarının karşılığını göreceğine, kariyerinde adım adım ilerlediğine ve çok büyük başarılar kazanıp zengin olacağına, kişinin ömrünün son anına kadar sevdikleri ile huzur ve barış içinde yaşayacağına, sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, işlerin açılacağına, kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına, böylece parasal olarak iyi bir duruma gelineceğine delalet etmektedir.

Rüyada kaşın yandığını gördüyseniz:

  • Bazı uğraşlarınız boşa gidebilir.

Rüyada kaşların yandığını görmek sonunda tahmin edilenden daha büyük bir sıkıntıyla yüz yüze gelineceğine, hayırlı ve güzel haberler alınacağına, sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine, kendisini çok zor durumlar içinde bulacağına, endişe ettiği konularda zarar edeceğine işarettir.

Rüyada kaşın yandığını görmek kısmetli bir kişi olunması sayesinde girilen bütün işlerde çok büyük kazanca kavuşulacağına, rızkın artacağına, işlerinin hızlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada kaşın çıktığını görmek uğursuzlukların kol gezeceğine ve başarısızlıklar nedeni ile hayal kırıklıkları yaşanacağına, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına, kaybettiği herşeye geri kavuşacağına, işlerinin yoluna gireceğine tabir olunur.

Rüyada kaşını ince görmek hayallerinin, isteklerinin, amaçlarının ve beklentilerinin de gerçekleşeceğine, verilen sözlerin tutulamayacağına, gidilecek yerde tanışılan biriyle evlilik yapılarak o şehre veya ülkeye temelli yerleşileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kaşlarının olmadığını görmek iş yerinde çok zarar edileceğine ve maddi ve manevi büyük travmalar yaşanacağına, kendisine hayat neşesi veren insanlarla daha sık görüşeceğine, alıştığı hayat düzeninin çok aşağısında bir yaşama sahip olunacağına tabir olunur.

Rüyada kaş incelmesi görmek yeni siparişler alacağına, yaşadığı sıkıntılardan v sorunlardan en kısa zamanda kurtulacağına, hayatında bolluğun ve bereketin hüküm süreceği günlerin geleceğine delalet eder.

Rüyada kaşın dökülmesi görmek üst üste birçok sorun yaşanacağına, büyük bir rahatsızlık ve endişe duyulacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ve aile bireyleri arasında ortaya çıkacak fikir ayrılığından ötürü zor günler geçirileceğine, yapılan çalışmaların çok başarılı olması ve büyük kazanç getirmesi sayesinde başka projelerin ve çalışmaların önünü açacağına, aşk konusunda çok büyük bir ilerleme kaydedileceğine ve hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına alamet etmektedir.

Rüyada kaşlarını alınmış görmek kazancın katlanacağına, evlilik kararı almak için beklemelerinin doğru olacağına, emrinde insan çalıştıracağına, onları kendisinin yönetip, yönlendireceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments