Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kaşları çatmak

Rüyada kaşları çatmak

Rüyada kaşları çatmak orada tatsız olaylar yaşayacağına, bazı kişilerle karşı karşıya geleceğine, yapılacak bir girişim sayesinde işlerin yoluna gireceğine, kapanmış olan kapıların Allah’ın izni ile açılacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sorunların ve dertlerin tekrarlanmamak üzere sona ereceğine, yaşanan kötü durumların düzeleceğine, büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, daha fazla rızık elde edileceğine, geçimin daha kolay hale geleceğine, çekilen sıkıntıların son bulacağına, üzüntülerini ve acılarını unutacağına, üzüntü ve endişelerinin çok kısa bir zaman sonra yerini huzur ve mutluluğa bırakacağına, yaşamın yeni tatlarını keşfedeceğine, geçim sıkıntısını da arkasında bırakacağına, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, kısmetlerinin artacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine delalettir.

Rüyada kaşları çatmak gördüyseniz:

  • Diğerlerinin yaptıklarıyla ilgilenerek zaman kaybediyorsunuz.

Rüyada kaşlarını çatmak sıkıntının kısa süre içinde sona ereceğine, problemlere çözüm bulunacağına, güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, işlerin aksamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kaşları çatmak çözümlere kavuşacağına, başka bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, bu arada yemek zevklerini değiştireceğine, her açıdan eski hayatından çok daha iyi bir duruma girip, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına delalettir.

Rüyada kaşları makasla kesmek üzüntülerinin mutluluğa dönüşeceğine, hayırlı ve iyi kişiler ile kurulacak ortaklık sayesinde çok iyi mevkilere gelineceğine, onu kendisinden daha çok seveceğine delalettir.

Rüyada kaşının kesildiğini görmek yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına, büyük bir başarısızlık yaşanacağına, sorunların ardı ardına geleceğine, işlerin çok kötü bir hale geleceğine, içine düşülen çıkmazdan kurtuluşa erilemeyeceğine, iş hayatında çok kısmetsiz olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada kaş ortasını almak kinin ve nefretin son bulacağına, onlardan her zaman saygı ve sevgi göreceğine, kazancın her geçen gün daha da çoğalacağına işaret etmektedir.

Rüyada çok kaşınmak dünyanın kendisine galip gelmesine, çok resmi görevlerde bulunacağına, yeni bir adım atılacağına delalet eder.

Rüyada kaşı görmek yaptığı işlerin küçümseneceğine, gereken ne varsa herkesin elinden geldiği kadar destek olacağına, kişinin toplumdaki statüsünün yükseleceğine alamet etmektedir.

Rüyada kaşlarının uzadığını görmek zenginlik getirecek adımlar atılacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına, yasa dışı yollara meyli olması nedeniyle kendisi dışında sevdiklerinin hayatına da sıkıntı vereceğine, kendi işini kurup başına geçeceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments