Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kaşların beyazlamasını görmek

Rüyada kaşların beyazlamasını görmek

Rüyada kaşların beyazlamasını görmek yetimleri ve öksüzleri sevindireceğine, ruhlarına mevlit okutacağına, atılan adımlar sayesinde kazancın çok daha artacağına, atılacak adım sayesinde iki tarafında çok mutlu olacağına, kolay yollardan rızık sahibi olacağına, geniş geniş yaşayacağına, işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine, çok daha rahatsız edici durumlara düşeceğine, iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine, yakın bir akrabadan miras kalacak olan bir işin başına geçileceğine, sosyal çevreden arkadaş olunan bir kişi ile evlilik yolunda hayırlı bir adım atılacağına, bulacağı pratik çözümler ile sorunlarını ortadan kaldıracağına, büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine yorulmaktadır.

Rüyada kaşların beyazlamasını gördüyseniz:

  • Bazı etkinlikler konusunda ailenizden alabileceğiniz kısıtlamalar sizi sıkabilir.

Rüyada kaşların beyazlamasını görmek tartışmalı durumların sona ereceğine, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine, inandıklarının ve gönül verdiklerinin kendisini hüsran uğratacağına yorulmaktadır.

Rüyada kaş beyazlaması görmek onunla ileride çok mutlu olacağı evlilik hayatı için hayırlı bir başlangıç yapıp, birlikteliğe başlayacağına, çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine, ilerlemesi gerekirken, geriye doğru gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada kaşını beyazlamış görmek iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine, kaderinin yüzüne güleceğine ve herşeyin istediği yönde ilerlemeye başlayacağına, attığı bir adımdan istediği mutluluğu, huzuru ve başarıyı yakalayamayacağına rivayet eder.

Rüyada beyaz kaş görmek kişinin günahlarına tövbe etmesi, kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, ana baba dualarının alınacağına, iş sahibi olunacağına, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine, hayatının en güzel günlerini geçireceğine, gülmek suretiyle şifa bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada kaşın üstünde kaş görmek size ait olan bir mülkün elinizden çıkabileceğine, şansın ve kısmetin açılacağına, hiçbir zaman yüksek bir mevkiye gelemeyeceğine işaret eder.

Rüyada kaşlarını bozuk görmek keyifli, eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına, kolaylıklara kavuşacağına, iş ve aile konusunda diğer insanlara daima yol göstereceğine ve işle ilgili olarak yapılan her şeyde büyük başarı kazandıracağına alamet eder.

Rüyada birinin kaşını aldığını görmek kendisi için yeni bir yol çizeceğine, rızkını kazanacak kadar çalışıp, geri kalan vaktini ibadetle geçireceğine, gelirini daha kolay şekilde elde edeceği yollar ve çözümler bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada kaş dökülmek çıkılacak bir yolculukta eşle veya arkadaşla tartışma yaşanacağı için yarı yoldan geri dönüleceğine, uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına, çok büyük üzüntü ve stres yaşayacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments