Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin kaşını aldığını görmek

Rüyada birinin kaşını aldığını görmek

Rüyada birinin kaşını aldığını görmek çok mutlu olup, tüm sıkıntılarından, dertlerinden ve üzüntülerinden kurtulacağına, endişe duyulan bazı olaylar ile karşılaşılacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine, ömrünün uzun olacağına, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına ve aydınlık günlerin yakın olacağına, maddi açıdan büyük bir rahatlama geleceğine, rızkının azalacağına, böylece geçim derdinin baş göstereceğine, yüzünün güleceğine ve çok mutlu olacağına, iş hayatı ve eğitim hayatı konularında çok güzel noktalara gelineceğine delalettir.

Rüyada birinin kaşını aldığını gördüyseniz:

  • Belli bir plan ya da projenizde ufak tefek ayarlamalar yapıyor olabilirsiniz.

Rüyada kaş aldırmaya gitmek kazandığı moral sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına, hayatına girecek yeni insanlarla kuracağı arkadaşlıklar sayesinde eğlenceli ve keyifli zamanlar geçireceğine, aile bireyleri arasındaki kırgınlıkların yakın zaman içinde tatlıya bağlanacağına inanılır.

Rüyada birinin kaşını aldığını görmek geçim derdinin de ortadan kalkacağına, başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına, pişman olacağı şeyler yapacağına alamet eder.

Rüyada kaş aldığını görmek ancak bir çıkış yolu bulamadığı için zor zamanlar geçireceğine, hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına, üzülmesine neden olacak haberler alacağına ve olaylar yaşayacağına, onu borçtan kurtaracağına işaret etmektedir.

Rüyada kendi kaşını aldığını görmek eşlerin birbirlerine karşı ağır konuşacaklarına, kariyer edineceğine yorulur ve bu kişinin kendisi için şans olacağına, elinde bulunan imkânların boşa çıkacağına alamet eder.

Rüyada kaş bıyık aldığını görmek hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, yakın bir zamanda daha büyük işlere girmek için adım atacağına, karşına hayırlı kapıların açılacağına ve hayatının olumlu yönde değişeceğine, aralarında yaşanabilecek sorunları çok kısa zamanda ortadan kaldıracağına rivayet etmektedir.

Rüyada kaşını aldığını görmek fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine, maddi ve manevi olarak elinden gelen herşeyi yerine getireceğine, büyük başarı kazandıracak ve bol para getirecek  bir çalışma içine girileceğine delalet eder.

Rüyada başkasının kaşını aldığını görmek sevince ve imrenilecek güzel bir duruma gelmeye, sevindirici haberler alınacağına, bir sebeple hem öz güven eksikliği yaşanacağına işarettir.

Rüyada kaşlarının çoğaldığını görmek evli kimselerin eşlerinin iş başarılarından dolayı göğüslerinin kabaracağına, çok büyük sorunlar ile başetmek zorunda kalacağına, kısa sürede atılacak olan başarılı adımlar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments