Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kaşlarını bozuk görmek

Rüyada kaşlarını bozuk görmek

Rüyada kaşlarını bozuk görmek zamanında çok çalışmasının ve karlı yatırımlarının karşılığını şimdi daha az yorularak ve daha az çalışarak alacağına, kimseye borçlanmayacağına bilakis sahip olacağı bolluğu çevresindekilerle de paylaşacak kadar kazanacağına ve ticarette önemli bir kimlik kazanarak, garanti olacak bir yer edineceğine, müjdeli haberler alacağına ve hayal olarak kalacağını sandığı planlarını gerçekleştireceğine, dertlerin biteceğine, sıkıntıların aşılacağına, sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine, dargınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, sevilen kişilerin iş fikirlerinin gerçekleştirileceğine, elindeki imkanların artacağına, daha sık alışveriş yapmaya, konsere ve sinemaya gitmeye, dışarıda yemek yemeye ve eğlenmeye fırsat bulacağına ve böylece hayatın kendisi için çok daha keyifli hale geleceğine işaret eder.

Rüyada kaşlarını bozuk gördüyseniz:

  • Kendinizi yenileyebilir veya sağlığınıza daha fazla önem göstermeniz gerektiğinin farkına varabilirsiniz.

Rüyada bozuk kaş görmek mutlu bir yuvanın temelinin atılacağına, hayatını çok güzel ve rahat bir şekilde sürdürmesine vesile olacak ve sevdikleri ile mutlu olmasını sağlayacak işlere gireceğine, uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına rivayet eder.

Rüyada kaşlarını bozuk görmek yaşadığı sürece üzerinden hayırların eksik olmayacağına, bol kazançlı bir işin başına geçileceğine, sevinçli haberlerin alınması ile büyük sevinç yaşanacağına, sahip olduğu işteki başarılarının kendisinde gurur ve özgüven duygularını yenileyeceğine inanılır.

Rüyada kaşın alındığını görmek bunun farkına varacağına, büyük bir zenginliğe ve saygınlığa kavuşacağına, yolunun açık olacağına, başarılarının devamının geleceğine inanılır.

Rüyada kaşının çıktığını görmek hayırlı günler görülmesine ve ailenin huzura kavuşmasına yardım edeceğine, kalabalık bir eğlence mekânında keyifli ve zevkli vakit geçireceğine, kurulu düzeninin devam edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kaşların uzamasını görmek hem eğleneceğine, attığı bazı adımlar sayesinde kendisini çok iyi bir makamda göreceğine, her zaman evlatlarının başarılarıyla gurur duyacağına delalet etmektedir.

Rüyada kaşlarını inceltmek uzun bir zamandan beri iş ile ilgili yapılmaya çalışılan iş anlaşmalarının Allah’ın izni ile yapılacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine ve bu yüzden çok ağır bir hastalığa tutulacağına, kazancının artacağına, hayatının da düzene gireceğine alamet eder.

Rüyada birleşik kaş görmek konforunun ve keyfinin yerinde olacağına ve hayatının mutluluk içinde geçeceğine, zarar getirecek bir kişi ile bağların koparılacağına, sahip olduğu zenginliğe bir de manevi zenginliği ekleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kaşı kesmek kazancın düşeceğine, sakinliğin, dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına, hayırlı bazı çalışmalar gerçekleştirip büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarınızın bir müddet daha devam edeceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments