Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kaş dökülmek

Rüyada kaş dökülmek

Rüyada kaş dökülmek verilen sadakalar sayesinde kazaların ve belaların atlatılacağına, fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, hak yolunda hiçbir sıkıntı çekmeden ilerleyeceğine, mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına, bu sayede hem maddi gücünün, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine, kısa süre içinde engelleneceğine, kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına bazı uğursuzluklarla uğraşmak zorunda kalacağına, hayallerini sürekli erteleyeceğine, ayıplı yolara sapacağına, yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine, ailesinin geçimini sağlayamaz ve onların karnını doyuramaz olacağına delalettir.

Rüyada kaş dökülmek gördüyseniz:

  • İsteklerinizi açıkça dile getirebilirsiniz.

Rüyada gür kaş görmek ferahlığa çıkılacağına, tartışmaların sona ereceğine, yaşamı boyunca haksızlıklarla mücadele etmek için varını yoğunu ortaya koyacağına, keyifleneceğine ve zevki sefa içinde olacağına delalettir.

Rüyada kaş taramak mutluluktan havalara uçacağına, kısmetinin açılacağına, dertlerinin biteceğine, uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine ve yıllardan beri hayali kurulan şeylere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına işaret eder.

Rüyada kalın kaşlı adam görmek geleceğe olan inancını yitireceğine, insanlar ile arasındaki sorunları bitireceğine, hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine tabir olunur.

Rüyada kaşını aldığını görmek ilkelerinden asla vazgeçmeyeceğine, kendisini çalışmalarından ötürü kıskanan ve çekemeyen kişiler tarafından elini attığı işlerin baltalanacağına, bundan sonra yapmak istediği çalışmalar için önayak olacak çalışmalar gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Rüyada kaşlarının çok çıktığını görmek kısa süre içinde başarı getirecek bir işe girileceğine, yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına, bu meslek yerine hobi olarak yapılan bir çalışmanın meslek olarak seçileceğine, rüya sahibinin bu kişi hakkında adli süreç başlatacağına ve uğradığı tüm zararı bu kişiden geri isteyeceğine inanılır.

Rüyada makasla kaş kesmek özellikle iş sahibi kimselerin çalışanlarına karşı tutumlarının örnek teşkil edecek seviyede olacağına, bunları aşmak için büyük çaba sarf edeceğine ve bir süre bu meseleyle meşgul olacağına, önündeki yaşamında maddi ve manevi yönden huzursuz ve rahatsız olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kaşları çatmak evlatlarından hayır bulacağına, sıkıntılı bir geleceğe sahip olacağına, sakin ve huzurlu günler yaşayacağına inanılır.

Rüyada birinin kaşını almak mutluluk, sevinç ve neşe verecek müjdeli bir haberin geleceğine, düşünceli ve dalgın olacağına, sorunların yakın zamanda atılacak akıllıca adımlar sayesinde biteceğine, herkes tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments