Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz kaş görmek

Rüyada beyaz kaş görmek

Rüyada beyaz kaş görmek hayırlı olarak girilen bir işten çok zorluklar yaşanarak çıkılacağına, yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına, ilerleyeceğine, Allah’ın yasaklarını çiğnemeyeceğine, şansın ve kısmetin de açık olacağına, çok kısa bir zaman içinde kendisini hayallerine kavuşturacak bazı çalışmalar gerçekleştireceğine ve zengin olacağına, itibarın ve makamın yükseleceğine, düştüğü zor durumlardan Allah’ın yardımı ile kurtulacağına, refah içinde yaşayacağı bir döneme gireceğine, yaşanan parasal sıkıntıların düzeleceğine yorulmaktadır.

Rüyada beyaz kaş gördüyseniz:

  • Bir arkadaşınız ya da akrabanız sorun yaratabilir.

Rüyada kaş beyazlaması görmek parasal bir konuda verilen bir sözün yerine getirileceğine, iyi geçimin ve muhabbetin bozulacağına, büyük bir ikilemde kalacağına yorulur.

Rüyada beyaz kaş görmek istenmeyen bir problemin çözümü için tecrübeli birinden destek alınacağına, işlerine verimin hâkim olacağına ve yaşamına kolaylık geleceğine, güzel bir ilişkiye başlanacağına, yeni bir alışkanlık edinileceğine işarettir.

Rüyada kaşların beyazlamasını görmek eşlerinin kapanacağına, bir anda zenginlikten fakirliğe düşeceğine, üzüleceğine, gözyaşı dökeceğine, mutsuz olacağına, beklediği olumlu bir haber üzerine rahat bir nefes alacağına yorulmaktadır.

Rüyada kaşını beyazlamış görmek kendi işinin başına geçeceğine, bolluk içine olacağına, bolluğu, bereketi ve zenginliği bulacağına rivayet eder.

Rüyada kaş alınmış görmek yıkılacağına, üzüleceğine, zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına ve işlerini zahmetsizce bitireceğine, güç alacağına, bu sayede kötü halden iyi hale geçeceğine rivayet eder.

Rüyada kaşın çıktığını görmek işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına, amaçlarına ulaşacağına, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine işaret eder.

Rüyada kaş kesmek kendisini ona adayacağına, eşler arasındaki mutluluğun katbekat artacağına, mali konularda yeterince dikkatli davranmadığı için sürekli bir dar boğaz yaşayacağına delalet eder.

Rüyada kaşlarını döküldüğünü görmek bazı engellerle karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine, kafasının rahatlayacağına, gönlünün rahata ereceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments