Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kaşın üstünde kaş görmek

Rüyada kaşın üstünde kaş görmek

Rüyada kaşın üstünde kaş görmek zor durumda kalınacağına ve eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, seçeceği eşin ailesiyle de iyi geçineceğine, çalışmaların günden güne daha da büyük kısmetlerin kapılarını açacağına, alınteri dökülerek rızık elde edileceğine, aile bireylerinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve uzun bir süre kimsenin kendine gelemeyeceğine, atılacak adımın ardından yeni bir proje için çalışmaya başlanacağına, karşılaşılacak engellerden ötürü sıkıntı çekileceğine, yaptıkları ile pek çok kişinin eleştirisini alacağına, hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanılması ile kişinin önünün açılacağına alamet eder.

Rüyada kaşın üstünde kaş gördüyseniz:

  • Birbirimize karşı duyarlıyız veya duyarlı olmamızı gerektirecek olaylar yaşanabilir.

Rüyada kaşın üstünde kaş görmek kendisine güvenli bir gelecek kurmaya çalışırken var olan gücünü kaybetme tehlikesi ile karşı karşıya geleceğine, parasal olarak sorunlu olacak bir iş yapılacağına ve musibet dolu görüleceğine, huzura ve esenliğe kavuşacağına işaret eder.

Rüyada kaş üstünde kaş görmek çıkarları uğruna her şeyi yapacak, kötü niyetli, bencil insanlar yüzünden rüya sahibinin çok zor durumlar yaşayacağına, üzüntülerinin sona ereceğine ve çok uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediği şeylere en kısa zamanda rahat bir şekilde ulaşacağına, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine delalet etmektedir.

Rüyada erkek kaşı almak sevdiği bazı kişileri kıracağına ve bu yüzden uzun bir süre boyunca üzüntü çekeceğine, ancak gelecek için kişinin hayatını bu işten kazanıp çok rahat bir yaşama kavuşacağına, büyük sorunlar ve üzüntüler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kaşı kesilmek olmayacak işlerin peşinde beyhude nefes tüketeceğine, işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine, kıtlığın meydana geleceğine işarettir.

Rüyada kaş ortasını almak kuruntularından ve kafa karışıklığından kurtulacağına rahat edeceğine, rüya sahibinin emeklerinin karşılığında layık olduğu rızkı ve geliri elde edeceğine, kendisine rakip olan insanların ortaya atacağı dedikoduları ortadan kaldıracağına delalettir.

Rüyada tek kaş olduğunu görmek birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına, kişinin kendini çok huzurlu, mutlu ve keyifli hissedeceğine, içinin huzurla dolacağına delalet eder.

Rüyada tek kaş görmek tam yerinde verilecek kararlarla çalışmaların sürpriz başarılar getireceğine, başarısının yükseleceğine, her işinin gücünün kolaylıkla hallolacağına, sağlık yönünden de bazı sorunlar yüzünden sık sık doktora gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada kaş kesmek yetki ve söz sahibi olacağına, ağız tadına kavuşacağına, sevilen bir kişinin kısa süre önce bozulan sağlık durumuyla ilgili olumlu haberler alınacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments