Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının saçının uzadığını görmek

Rüyada başkasının saçının uzadığını görmek

Rüyada başkasının saçının uzadığını görmek hayırlı ve iyi kalpli bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına, sıkıntılı bir dönemi aştıktan sonra çok iyi ve güzel günler yaşanacağına, başka bir şehir ya da ülkeye taşınacağına, güzel, ferah ve gösterişli bir ev satın alacağına, yakın zaman içinde çok büyük bir kaza yaşanacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük kayıplar yaşanacağına, aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine, hiçbir eksiğinin bulunmayacağına, bolluk içinde yaşamanın keyfini süreceğine, yapılan işlerde çok büyük kazanç sağlanacağına, her zaman elindekiler için şükrederek yaşayan rüya sahibinin her zaman rızkının bol olacağına delalettir.

Rüyada başkasının saçının uzadığını gördüyseniz:

  • Bir ilişkiniz kanalıyla cazip bir teklif alabilirsiniz ya da bir teklif cazip bir ilişki kurulmasını sağlayabilir.

Rüyada aynada saçının uzadığını görmek daha fazla gelir elde edeceğine ve mal varlığının artacağına, kardeşler arasındaki tartışmaların biteceğine ve eşleri birbirine düşürmeye çalışan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine, çok büyük bir mutluluğa ereceğine, gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına işaret etmektedir.

Rüyada başkasının saçlarının uzadığını görmek çaresiz hallere gelinerek kötü günlerle mücadele etmek zorunda kalınacağına ve umutların da yitirileceğine, bankada önemli oranda parasının, birden fazla evinin ve arabasının ayrıca kendisine bolluk, bereket, ömür boyu kazanç getirecek bir işinin olacağına, yokluktan, parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada saçlarınızın uzadığını görmek hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına, kişinin başında dönüp duran uğursuzluğun, kara bulutların ve melanetin dağılacağına, özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına yorulur.

Rüyada saçları uzadığını görmek can ve mal güvenliğini kaybedeceğine, kişinin uzun süre etkisinde kalacağı ve kafasından atamayacağı durumlarla karşı karşıya kalacağına, aile bireyleri ile bir soruna karşı ortak çözüm bulunacağına delalet etmektedir.

Rüyada saçımın uzadığını görmek çok büyük paralar kazanılacağına, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, evlat sahibi olunacağına, amaçlarının da gerçekleşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada birinin saçlarının uzadığını görmek kişinin sanatının çok beğenilmesi ile birlikte ününün artacağına, maddi ve manevi olarak yaşanan tüm eksikliklerin giderileceğine, aile hayatının kötüye gideceğine, maddi açıdan zor bir döneme girileceğine, atılacak adımların hatalı olması yüzünden işlerin daha da kötüye gideceğine, bir sağlık sorunu yaşanacağına işarettir.

Rüyada arkadaşın saçının uzadığını görmek işlerin kolay bir şekilde halledileceğine, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına, aydınlık bir döneme girileceğine inanılır.

Rüyada eşinin saçlarının uzadığını görmek ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına, her iki tarafında konuyu kapatmaya yanaşmayacağına, büyük bir çalışma gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments