Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kaşe manto görmek

Rüyada kaşe manto görmek

Rüyada kaşe manto görmek umutlarını kaybedeceğine, en umutsuz olduğu anda da Allah tarafından kendisine hayırlı bir kapının açılacağına, kardeşleri birbirine düşürecek kötü gelişmelerin yaşanacağına, parasal olarak iyi bir mevkiye kavuşulacağına, meselelere olabildiğince nesnel yaklaşılacağına, kendini yiyip bitireceğine, fırsatların daha büyük getirileri olacağına, eline geçen paranın bereketinin de daim olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kaşe manto gördüyseniz:

  • Duygusal hayatınızda yaşadığınız hareketlilik size bazı kalpleri fethetmek için cesaret toplamanıza yardımcı olabilir.

Rüyada kaşe manto görmek haksızlıkların ortadan kalkacağına, zorluklarla boğuşulacağına, daha ağırbaşlı ve olgun bir kimse olacağına inanılır.

Rüyada kaşe mont giymek sıhhat ve huzur bulacağına, deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, kendisini çok iyi, mutlu ve hafif hissedeceğine, daha sonra insanların desteğini alarak resmi kurumlardan birinde ülkesi için çok önemli bir göreve getirileceğine, rüyayı gören kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına alamet eder.

Rüyada kaşe kaban görmek evli ise kızını veya oğlunu hayırlı bir kısmetle evlendireceğine, sıkıntıya ve zahmete düşeceğine, daha sonra iş konusunda uzun yıllar büyük tecrübeler edinmiş bir kişi ile bir işbirliği içine gireceğine işaret eder.

Rüyada kaşe basmak iş hayatını baltalayacak bir kişi yüzünden iş hayatının sona ereceğine, konforunun ve lüksünün de sürüp gideceğine, kişinin moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, dileklerinin gerçekleşeceğine ve dileklerinin de tutacağına işaret etmektedir.

Rüyada manto almak yapılan işte büyük kazanç elde edileceğine, hayatının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, parasal ve mali sıkıntılarının çözüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil manto görmek rahatının ve sağlığının bozulacağına, sorunların ardı ardına geleceğine, işlerin çok kötü bir hale geleceğine, içine düşülen çıkmazdan kurtuluşa erilemeyeceğine, iş hayatında çok kısmetsiz olunacağına, kişinin uzun süre etkisinde kalacağı ve kafasından atamayacağı durumlarla karşı karşıya kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada kirmizi manto giymek yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına, kendisine mutluluk ve başarı getirecek yenilik yapacağına, zor günlerin geride kalacağına yorulur.

Rüyada manto görmek çalışkanlığının ve azminin karşılığını da işinde terfi ettirilerek alacağına, doğru adımlar atamayıp, isabetli kararlar vermeyişi nedeni ile maddi anlamda bir hayli zarara uğrayacağına, şifaya kavuşacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments