Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kaşe mont giymek

Rüyada kaşe mont giymek

Rüyada kaşe mont giymek şansının ve kısmetinin açılacağına, sorunlarının çözüleceğine, kişinin çevresinde saygınlığını yitireceğine, bundan büyük kazanımlar elde edeceğine, aradaki dostluğun daha da pekişeceğine, zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına, herkesin önünde olacağına, sahip olduğu yetenekler ve beceriler sayesinde iş dünyasında çok iyi bir yer edineceğine, kariyerinin yükseleceğine ve kişinin emrinde pek çok kişinin olacağına, büyük bir istek ve sevinçle girdiği işten büyük bir zarara uğrayarak çıkacağına ve iş ile ilgili olarak hayal ettiği herşeyin suya düşeceğine inanılır.

Rüyada kaşe mont giymek gördüyseniz:

  • Başkalarını yargılamayı bırakmalısınız.

Rüyada kaşe mont giymek dertlerinin dermanına, problemlerinin de çözümüne kavuşacağına, bolluğa kavuşacağına, hak yolunda bir yaşam süreceğine işarettir.

Rüyada kaşe kaban görmek sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine, verilen emeklerin karşılığını bulacağına, rahata kavuşacağına, işlerinin yolunda gideceğine, yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada kaşe basmak yaptıkları her işte emeklerinin karşılığını en güzel şekilde alacaklarına, ahiret hayatlarının da güzel olacağına, mevki makam sahibi olunacağına, zorluklarla geçen bir dönemin biteceğine, olumsuzlukların peşin sıra geleceğine rivayet eder.

Rüyada kaşe manto görmek onlarla daha çok vakit geçirerek yaşlanacağına, yaptığı iyiliklerin karşılığında çok büyük bir dosta sahip olacağına, ilerleyen zamanlarda çok iyi işlere imza atılacağına, varolan borçların ödeneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil mont giymek iş ile ilgili biraz tökezlemeden sonra çok büyük başarılar kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, istenen herşeye sevilen kişilerin destek vermesi sayesinde kavuşulacağına ve huzur içinde mutlu ve sağlıklı bir yaşam sürüleceğine, başarılarının ardı arkasının kesilmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yazın mont giymek duyacağı bazı sözler sayesinde kafasındaki taşların yerine oturacağına, açılan şansın yapılacak hatalar yüzünden kapanacağına, kişinin rahat bir nefes alacağına işaret eder.

Rüyada birinin montunu giymek kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına, uzun bir ömrü süreceğinize ve dünyevi zevkleri yaşayıp bütün sıkıntı ve üzüntülerden kurtulacağına, iş sahibi olmak için uğraş verileceğine yorulur.

Rüyada beyaz mont giydiğini görmek çok başarılı atılımlar yapılacağına ve hayırlı ve çok bereketli işler yapılacakken çok pişman olunabilecek hatalar yapılacağına, çok zor duruma düşüleceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına, üstüste kazanacağı başarılar sayesinde prestij sahibi biri olacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments