Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşının bebeğini sevmek

Rüyada arkadaşının bebeğini sevmek

Rüyada arkadaşının bebeğini sevmek sonunda da riskleri sıfırlayarak emeline tez zamanda ulaşacağına, hane içerisine nifak tohumları serpileceğine, gidilen yolda engellerle karşılaşılacağına, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına, bunalmadan, maddi olarak asla daralmadan, kendisine ve ailesine yetecek kadar para sahibi olarak yaşayacağına, sorunların biteceğine, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, mutlu ve huzurlu olunacağına, iyi ve hayırlı bir kısmetinin çıkacağına, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşının bebeğini sevmek gördüyseniz:

  • Çok hoşunuza gidecek olan bir zafer kazanmanız olasıdır.

Rüyada arkadaşının bebeğini sevmek iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına, zarar edeceği bir durumdayken sorunun ortadan kalkacağına, dileklerine ve hayallerinde kavuşacağına ve muradına da ereceğine rivayet eder.

Rüyada arkadaşın bebeğini sevmek bazı kişilerle tartışma yaşayacağına, bir ev alma konusunda kısa sürede önemli adımla atılacağına, işlerin yoluna gireceğine ve hayal ettiği birçok şeye kısa süre içinde kısa yollardan zahmetsiz şekilde kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğin erkek arkadaşını görmek hayatındaki olumlu davranışların çevresine de örnek olacağına, işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine, fırsatların elden kaçacağına delalettir.

Rüyada sevdiği bir arkadaşını görmek çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına ve kendisini kısa bir zaman içinde çok iyi yerlere getirecek işler gerçekleştireceğine, kendini çok halsiz ve mutsuz hissedeceğine, sıkıntılarını atlatacağına inanılır.

Rüyada çok sevdiği arkadaşını görmek tehlikeli sayılabilecek ortamlara veya işlere girişileceğine, kolay ve güzel bir hayatı olacağına, kendisini üzen konular yüzünden başının çok ağrıyacağına, hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına ve karşılaşılan bu durum yüzünden aile bireylerinin birbirlerine düşeceğine işarettir.

Rüyada arkadaşının sevdiği kişiyi görmek kimselere muhtaç olmadan, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına, işindeki verimliliğinin artacağına, yaşam standartlarının da yükseleceğine, verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğin arkadaşı görmek sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine, kültürlü, çağdaş, eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına, eğleneceğine, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, onu doyasıya yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğin arkadaşla kavga etmek bir aile büyüğü ile ilgili üzücü bir haber alınacağına, kalbinde kin beslemediği gibi, başkalarına yardımcı olmak konusunda çok istekli olacağına, işitilen sözlerden ötürü gururun kırılacağı tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments