Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiği bir arkadaşını görmek

Rüyada sevdiği bir arkadaşını görmek

Rüyada sevdiği bir arkadaşını görmek isteklerin ve arzuların kolayca elde edileceğine, elde bulunan maddi olanakların kaybedileceğine, ancak bu durumlardan kurtulmak için çok doğru kararlar vermesi gerektiğine ve sadece bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına ve esenlik bulacağına, yüreğine su serpecek çok sevinçli haberler alacağına, güzel sözler işiteceğine, bir sebeple rüyayı gören kişinin çok sinirleneceğine, kısa süre içinde büyük atılımlar yapacağına, değer verilen kişiler ile mutlu bir şekilde yaşanacağına, maddi olarak çok kayıp vereceğine işarettir.

Rüyada sevdiği bir arkadaşını gördüyseniz:

  • Sözlerinize çok dikkat etmelisiniz.

Rüyada sevdiğinin arkadaşını görmek çok hayırlı şeylere imza atacağına, işlerin bir anda azalacağına, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, önemli işler yapacağına, yüksek makamlara geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşını sevdiğiyle görmek kurulu bir düzene kavuşacağına ve rahata ereceğine, hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine ve zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, maddi imkânların günden güne artması sayesinde hayır getirecek yollara girileceğine, elde bulunan fırsatların çok doğru ve kazanç getirecek şekilde kullanılacağına tabir olunur.

Rüyada arkadaşının seni sevdiğini görmek rakiplerine karşı her zaman zafer kazanacağına, en yüksek makama ulaşarak itibar sahibi olacağına ve kazancının da hiç eksilmeyeceğine, ele geçen kazancın kısa süre içinde biteceğine, suçlamalardan aklanılacağına ve aile hayatı ve sosyal hayat içerisinde uzun zamandan beri yaşanan tartışma ve sürtüşmelerin çok yakın bir zaman içerisinde değer verilen kişilerin araya girmesi ile biteceğine delalet eder.

Rüyada sevdiğin arkadaşla kavga etmek ondan her zaman iyi haberler alınacağına, hiçbir zaman darlık ve yokluk çekmeyeceğine, büyük işlere imza atacağına, ettiği zararları yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğin arkadaşını görmek çalışmaların hayırlı kapılar açacağına, yönetici kişiliği ile koltuğundan ültimatomlar vererek büyük işleri bitireceğine ve karlı işlerden büyük paylar alacağına, sorun yaratan olayların çözüme kavuşacağına yorulur.

Rüyada en sevdiği arkadaşını görmek elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına, sıkıntıların ve sorunların üstesinden gelineceğine, maddi ve manevi açıdan çok zor durumlara düşüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğini en yakın arkadaşınla görmek üstünlük elde edeceğine, makamının yükseleceğine, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına, mutsuz yaşama karşı da isteksiz hissedeceğine, deyim yerindeyse rüyayı gören kişinin, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada sevdiğin kişinin arkadaşını görmek ayrı kaldıklarına kavuşacağına, maddi ve manevi olarak güçleneceğine, yapılan işte büyük kazanç elde edileceğine, hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments