Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşının sevdiği kişiyi görmek

Rüyada arkadaşının sevdiği kişiyi görmek

Rüyada arkadaşının sevdiği kişiyi görmek rüyayı gören kişinin, kendisini daha rahat hissedeceğine, sahip olduklarını başkaları ile de paylaşması sonucunda her zaman daha da bereketli bir hayat süreceğine, içine düşeceği sıkıntılardan kurtulması ve rahat bir nefes alması için destek olacağına, yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine, büyük bir kazanca sahip olacağına, bu sayede büyük bir azimle çalışarak kendi işini kuracağına, eline geçen bütün fırsatları ve yeteneklerini kullanarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, yalanların ve kırıcı konuşmaların kişiyi yıpratacağına, mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine, para hesabı yapmadan harcama yapmanın rahatlığına kavuşacağına, keyfiyette ve esenlik içinde olacağına, kendisini her zaman ayrıcalıklı ve özel kimse olarak hissedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşının sevdiği kişiyi gördüyseniz:

  • Haklarınızı savunmanız gereken durumlar oluşabilir.

Rüyada arkadaşının sevdiği kişiyi görmek kötülüklerden hep uzak olmaya, güvende olmaya, kazalardan ve belalardan korunacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına işarettir.

Rüyada sevdiğin kişinin arkadaşını görmek mülk sahibi olacağına, özel hayatına, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına ve imkânlarının daha geniş hale geleceğine, sevdiği bir kişinin uzun zamandan beri arzuladığı bir şeyi kendisine hediye olarak vereceğine ve daha önce kaçırdığı bir fırsatın tekrar kapısını çalacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğin kişiyi arkadaşınla görmek zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına, insanlar tarafından daha büyük bir baskı göreceğine delalet eder.

Rüyada sevdiğin kişinin ceketini giymek ancak bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, yaşama sevincine kavuşacağına, mutlu, huzurlu ve güzel bir hayata merhaba diyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişinin gittiğini görmek büyük sorunlar yaşanacağına, gülüp eğleneceğine, iş hayatında yaşadığı stresi söküp atacağına, hane halkı arasında tartışma yaşanmasına sebep olan bir kişinin aileden uzaklaştırılacağına işarettir.

Rüyada sevdiğiniz kişinin evlendiğini görmek zahmetsiz ve çilesiz bir hayat yaşayacağına, kazancının artacağına, parasal ve mali sıkıntılarının çözüleceğine, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine işaret eder.

Rüyada sevdiğin kişiyle uyuduğunu görmek dertleri biteceğine, varlık ve huzur sahibi olunacağına, hayırlı kişiler ile çok güzel bir ortaklık kurulacağına, hayatının hep aynı düzende devam edeceğine delalettir.

Rüyada sevdiği kişinin annesini görmek yapılan bir hatanın düzeltileceğine, işlerin düze çıkarılacağına, sorunların çalışmaları baltalamayacağına, zor zamanların çok eskide kalacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, makamının artacağına, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments