Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok sevdiği arkadaşını görmek

Rüyada çok sevdiği arkadaşını görmek

Rüyada çok sevdiği arkadaşını görmek tam konsantrasyon ile işine daha çok sarılacağına, rüya sahibinin deyim yerindeyse ayaklarının yerden kesileceğine ve sevdiği kişinin bir dediğini iki etmeyeceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, yaşanan maddi problemlerin artacağına ve üzücü durumlara düşüleceğine, huzur ve mutluluk yaratan olaylar yaşanacağına, büyük mal ve mülk sahibi olunacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde aile hayatında çok büyük gelişmeler yaşanacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, fikirlerinin amacına ulaşacağına, sağlığı ve zenginliği yakalayacağına, yüzünün güleceğine, işlerinin rast gideceğine, hayatının kolaylaşacağına işarettir.

Rüyada çok sevdiği arkadaşını gördüyseniz:

  • En zarif uyarı ya da eleştiri bile, sönmeye yüz tutmuş bir ateşi orman yangınına çevirebilir.

Rüyada çok sevdiği arkadaşını görmek maddi ve manevi açıdan çok zor bir duruma düşüleceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğrayacağına, hanesine bereketin ve bolluğun geleceğine işarettir.

Rüyada sevdiğini arkadaşınla görmek aileye büyük bir ev alınacağına, anlaşmazlıkların, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına ve yüzün güleceğine, hayal kırıklığına düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşının çocuğunu sevmek yaradanın kulunun yalvarışına kulak vereceğine, aynı oranda yetkilerinin genişleyeceğine, sonucun olumsuz olması halinde de suçun kendisinde kalacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiği bir arkadaşını görmek yeni projeler için kaynak elde edeceğine, zenginliğe sahip olacağına, hayalini kurduğu işin başına geçeceğine, sevimsiz bir kişi ile kurulmuş bir ortaklıkta zor zamanlar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğin arkadaşınla tartışmak kişinin yasa düşeceğine, karşılıklı olarak gelişen uyumlu ilişkilerin ilerleyen zamanlarda daha da güçleneceğine, kişinin zorlukların üstesinden geleceğine, sürekli olacak bir başarıya ve mutluluğa kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada en sevdiğin arkadaşınla kavga etmek rüya sahibinin de tabiri caizse bu girişimi yaptığı için lanet okuyacağına, ticaretten yana kısmetlerinin çoğalacağına, neredeyse bozulma noktasına gelmiş olan hayatını toparlayacağına yorulur.

Rüyada sevdiğinin arkadaşlarını görmek belki yeni bir eve sahip olunacağına, daha iyi yaşam şartlarına kavuşulacağına, haneden birinin evlilik yolunda adım atacağına, nur topu gibi bir bebeğin geleceğine, geçimini daha kolay şekilde sağlayacağına, her geçen gün daha da kötü olaylar yaşayacağına işarettir.

Rüyada sevdiğin kişinin arkadaşını görmek huzurlu, mutlu olacağına, işinde yükseleceğine, düzenli bir gelir elde edeceğine bu sayede birikim yaparak, mal sahibi olacağına, mali olarak çok güçlü hale geleceğine, malını ve parasını sağlama alacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments