Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğin arkadaşı görmek

Rüyada sevdiğin arkadaşı görmek

Rüyada sevdiğin arkadaşı görmek mutlu olacağına, kendisini iyi hissedeceğine, çok daha iyi ve daha başarılı bir döneme gireceğine ve eline geçen fırsatları değerlendiren kişinin, yakın bir zaman içinde çok istediği terfiye kavuşacağına, ağız tadını kaçıracak bir ortama girileceğine, borçlarının kapacağına, çok uzun yıllar boyunca mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, hayırlı bir evlilik yapılacağına, mutluluktan havalara uçacağına ve çok güzel günler göreceğine, çözümlere ve çarelere kavuşacağına, bolluğun ve bereketin geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğin arkadaşı gördüyseniz:

  • İşlerinizi ciddiye almanız durumunda işle ilgili bazı konular lehinize çalışmaya başlayabilir.

Rüyada arkadaşının seni sevdiğini görmek içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına, huzurlu bir iş hayatı sağlanacağına ve refaha erileceğine, yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine inanılır.

Rüyada çok sevdiğin arkadaşını görmek herhangi önemli bir gelişmenin yaşanmayacağına, kişinin var olan düzenini hiçbir aksama olmadan devam ettireceğine, yüksek makamlara geleceğine ve önemli işlerin başındaki kimse olacağına, bir sebeple çok zarar edeceğine, büyük bir işe girdiği sırada çalışmaların yarıda kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğin arkadaşınla kavga etmek istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına, herkesin takdir edeceği, imreneceği ve adından övgü dolu sözlerle bahsedeceği kimse haline geleceğine, maddi olarak çok büyük bir zorlanmaya sebebiyet veren işin nihayete erdirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğin kişinin arkadaşını görmek hayallerini gerçekleştireceğine, hedeflerine ulaşacağına, hayata küsecek duruma geleceğine, düzeninin yeniden sağlanacağına, korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, amaçlarının da gerçekleşeceğine işarettir.

Rüyada sevdiğin arkadaşını görmek sorunların ardının arkasının kesilmeyeceğine, gerçeklikten uzaklaşacağına, hayallere kendini çok fazla kaptıracağına ve bu nedenle de çok üzüleceğine, ekmeğini daha kolay ve daha rahat elde etmesine vesile olacağına işaret etmektedir.

Rüyada en sevdiğin arkadaşınla küsmek bereket ve huzur geleceğine, uzun zaman olumlu haber beklediği bir yerden olumsuz ve kötü bir cevap alacağına, makamının sarsılmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada en sevdiğin arkadaşınla kavga etmek yapılan kötü bir davranıştan ötürü yakın bir arkadaşla aranın açılacağına, sporla ilgili bazı aktivitelerin gerçekleştirileceğine, aynı hatayı ikinci kez tekrarlamayacağına yorulur.

Rüyada sevdiğini arkadaşınla görmek kalp kırıklığı ve hayalkırıklığı yaşanacağına, çok uzun zamandan beri hayali kurulan şeyin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, istediği herşeye sahip olacağına, kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına ve aşkla ve mutlulukla dolu bir ömür geçirileceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments